2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 397 پست

میدونین مشکل اصلی کجاس؟!

اینک اکثر ادما ب این فکر میکنن که چه چیزی نباشن (مثلا فقیرنبودن) چه چیزی رو تجربه نکنن 

اونها دنبال این‌نیستندکه چه چیزی رو بخوان

چه چیزی رو داشته باشن‌چه چیزی رو ازخودشون دور بکنن 

و وقتی ادما به ناخواسته هاشون به جای خواسته ها فکر بکنن طلب کردن از بین میره ب همین سادگی ب همین بدمزگی☹️🖐🏻

خب حالا خواسته و‌ناخواسته چیه بچه ها؟!

ناخواسته:یعنی ما مطلقا منفی میبینیم و به نتیجه اخر فکر میکنیم نه هدف (مثلا برای فقیر نبودن میایم به اسایش و رفاه فکر میکنیم، درصورتی که غلطه و ما باید به این فکر کنیم چجور اسایش و رفاه سبب میشه)

خواسته:خواسته ها یعنی به هدف اصلی فکر کنیم و در نهایت به نتیجه مطلوب برسیم☺️

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
عزیزم ور چه مواردی نتیجه دیدی؟من میخوام شوهرم عاشق م بشه،باهام خوب باشه

در کنار قانون جذب شما باید از سیاست های رفتاری و زنانه خودتونم استفاده کنید و ریشه یابی کنید ک علت کمبود محبت همسرتون چی میتونه باشه

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه  در بین اساتید دیگه ایشون مطرح نیستن ... امیر خلعتبری حسین عباسمنش امیر شریفی توصیه من ...

عزیزم خوشحال میشیم از تجربیات و‌نظرات شمام استفاده کنیم

هرنکته ای ک از قلم میوفته و شما مطلع هستین حتما بیان کنید🌸🍃

ینی کسی نی من دارم واس خودم سینه میزنم😅😶

من دارم میخونم

میخوام ازفردا یاهمین امشب اصلا تصورکنم 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
میدونین مشکل اصلی کجاس؟! اینک اکثر ادما ب این فکر میکنن که چه چیزی نباشن (مثلا فقیرنبودن) چه چیزی ر ...

مرحله درخواست  کردن یعنی اینکه ما بدونیم دقیقا چی میخوایم؟

ما ادما در طول روز و حین زندگی با ی مواردی برخورد میکنیم 

مثلا توخیابون داریم راه میریم ی فقیر میبینیم و درونمون ی تصادی بوجود میاد و باخودمون میگیم:من نمیخوام فقیر باشم 

وقتی انسان به این فکر میکنه که فقیر نباشه تو اون تضاد میمونه و اون تضاد رو جذب میکنه یعنی اون فقیر بودن رو جذب میکنه

ما باید به این‌فکر کنیم که به چه چیزی میخوایم دست پیداکنیم؟به چه جیزی میخوایم برسیم؟ما میخوام چه ارزویی رو خلق کنیم؟

تا وقتی انسان به این‌تضاد ها فکر میکنه و تو همون‌تضاد ها باقی میمونه،همون هارو تو زندگیش خلق میکنه 

یادتونه گفتیم‌ انسان وقتی ارتعاش هدفی رو میفرسته همون ارتعاش رو دریافت میکنه؟!

اینجا هم وقتی انسان ارتعاش تضاد رو میفرسته همون ارتعاش رو هم قطعا دریافت میکنه

من دارم میخونم میخوام ازفردا یاهمین امشب اصلا تصورکنم 

کار امروز را ب فردا مگذار😅

مطمئن باش ب خواسته هات میرسی

بقیه مطالب رو نمیذارین

دیدم کسی نیس واس همین ادامه ندادم اما اگ بدونم دوستان همراهی میکنن قطعا مطالب مفیدتری هم میزاریم 

مرحله درخواست  کردن یعنی اینکه ما بدونیم دقیقا چی میخوایم؟ ما ادما در طول روز و حین زندگی با ی ...

بچه ها این مسئله اصلیه ک‌ماااا نمیدونیم چی میخایم؟؟؟

وقتی فقیر رو میبنی نباید به این فکر کنی که نمیخوام فقیر باشم،باید به این فکر کنی که میخوام ثروتمند باشم🖐🏻

یه انسان معلول رو میبینی باید بخوای که سالم باشی نه اینکه بگی من نمیخوام‌معلول باشم

جنگ ودعوا رو میبینی باید ارزو بکنی که آرامش داشته باشی و نباید به این فکر کنی که من نمیخوام جنگ ودعوا داشته باشم

بیشتر انسان ها همین‌تضاد رو مرتعش میکنن و انعکاسش رو دریافت میکنن ♦️(.این حرف"ن"رو حذف کنید.)♦️

لطف میکنی منو  لایک کنی هرروز بیام تاپیکت 

عالی بود تا الان 

و اینکه بچه ها باید باید پاکسازی کنید اونم زیاد که ذهنتون پاک شه از منفیا از نمیتونما تا بتونید تو ناخودآگاهتونم قبول کنی 

بتونی انرژی مثبت بدید و دریافت کنید 

این دنیا پر از فراوانیه حسادت برا چی؟منفی برا چی؟ادما همونی میشن که تو ناخودآگاهشون باورش دارن 🥰♥️

باردار نیستم تیکر چیز دیگس
دومین اصل و یاقاعده در قانون‌جذب((فرایند خلق ارزوهاست)) انسان برای اینکه خواسته هاش رو خلق بکنه بای ...

☘مرحله دوم:پاسخگویی

بچه ها این قسمت وظیفه کائنات هس ک انجام میده و ما هیییچ وظیفه ای در قبال مرحله دو نداریم دقت کنید👇🏻

شما درخواست میکنید و کائنات به شما پاسخ میده و میگه :بفرمایید،فرمانبردارم سرورم👀😎

مثل غول چراغ جادو و کائنات وظیفه اصلیش اینه که به ما پاسخ بدهههه

به وظیفه اش هم درست عمل میکنه اون مارو ب خواسته هامون‌میرسونهههه

اما بیشتریا تو مرحله سوم گیر میکنن ک میگم براتون