2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 397 پست
دوستان چون الان داریم نزدیک میشیم ب لحظات ملکوتی جام جهانی😎  اگ دوس داشتین این بحثو ادامه بدی ...

بعد ازبرنامه ادامه بده برام جالب شد

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیر بافقط فکر کردن ثروتمند نمیشین کاملا مطمئنم ک نمیشین!!!  شما بیاید صبح تا شب شب تا صبح ثرو ...

خب بچه ها تا قبل رفتن ب نیمه دوم جام جهانی براتون‌تایپ میکنم جلو بیوفتیم

همه ی ما ادم ها داریم با این قانون زندگی میکنیم ما زندگیمون رو داریم با این قانون میسازیم چه بدونیم چه ندونیم،چه بخوایم چه نخوایم.اما یه چیز جالب،همه ثروتمندا همه ی ادمای موفق و همه ی ادمای بزرگ ومشهور قانون جذب رو بلد بودن و از این قانون استفاده میکردن اونا به صورت اگاهانه استفاده میکردن میدونستن چیه و چجور باید استفاده اش کرد رو بلد بودن

حالا که با مفهوم ارتعاش اشنا شدید و دونستین که باید با خواسته هاتون هم ارتعاش بشید حالا باید از کجا بفهمیم که با این خواستمون هم ارتعاش هستیم؟!

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
خب بچه ها تا قبل رفتن ب نیمه دوم جام جهانی براتون‌تایپ میکنم جلو بیوفتیم همه ی ما ادم ها داریم ب ...

وازکجا بدونیم این ارتعاشمون ارتعاش مثبته؟

مثال:من میخوام ارتعاش ثروت رو بفرستم از کجا بدونم که خوبه؟

ببینید احساس شما راهنمای شماست اگه شما دارین به ثروت فکر میکنید اگه شما یه انسان ثروتمند رو میبینید،اگ شما چیزایی که باثروت درارتباطن رو میبینین و احساستون بده یعنی شما با ثروت هم ارتعاش نیستید!!!

این یه راهنمای کامله وقتی که شما درباره چیزی احساستون بده یعنی شما با اون چیز هم ارتعاش نیستید خیلی راحت

یه شخصی رو میبینم سوار پورشه شده داره میره و من احساسم به اون شخص بده یعنی اینکه من با اون پورشه هم ارتعاش نیستم وجذبشم نمیکنم!!!

اگه من یه رابطه خوب رو میبینم دونفر عاشق هم هستن دارن باهم صحبت میکنن دونفر دارن به هم عشق میورزن و‌احساسم خوب نیست حالم بد میشه یعنی اینک من با اون رابطه هم ارتعاش نیستم نمیتونم روابط خوب رو بسازم...

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

تبررررررریک ب همههههههه تبریک ب خودم تبریک ب شماااااااا😻😻😻😭😭😭😭

خب من با انرژیییی کامل ادامه میدم😻

تا جلو بریم اگ هستین اعلام حضور کنین ✨

وازکجا بدونیم این ارتعاشمون ارتعاش مثبته؟ مثال:من میخوام ارتعاش ثروت رو بفرستم از کجا بدونم که خوبه ...

کسایی ک میگین قانون‌ جذب الکیه این موارد ک عنوان شد رو میدونستین و بازهم معتقد بودین ک مزخرفه؟!

قانون جذب میگ شما با اون چیزایی که میخواید باید هم ارتعاش بشین کل وجودتون باید بشه ثروت کل وجودتون باید بشه رابطه خوب واحساستون باید بهشون خوب باشه 

اگ اینطوری باشید رابطه خوب رو میسازید ثروت رو به دست میارید به اهدافتون میرسید

شما برای رسیدن به یک هدف باید با اون هدف هم ارتعاش بشید تا بهش برسید اگ احساستون خوب نیست اگ شما به هدفی فکر میکنید واحساستون خوب نیست به اون  هدف نمیرسید باید از احساستون کمک بگیرید تا با هدفتون هم ارتعاش بشید...

وازکجا بدونیم این ارتعاشمون ارتعاش مثبته؟ مثال:من میخوام ارتعاش ثروت رو بفرستم از کجا بدونم که خوبه ...

دقیقا من حالم ازعشق وعاشقی ورابطه بهم میخوره وهم ارتعاش نیستم بهش رابطمم درست نمیشه وکات کردم چیکار کنم هم ارتعاش شم بهش که جذبش کنم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

پس چیشد بچه ها؟!

همونطور ک‌گفته شد قانون‌جذب وجود داره چ ما بدونیم و درست ازش استفاده کنیم و چ ندونیم و ناخواسته و اشتباه ازش استفاده کنیم

اولین قدم برای جذب،شکر گزاریه!

ب قول معروف ک میگن شکر نعمت نعمتت افزون کند،کفر نعمت از کفت بیرون کند

سعی کنید صبحا ک از خواب بیدارمیشید هرچیزیییی ک میبینید و ب یادتونه از ریزو درشت شکر گزارش باشید 

سقفی ک‌ بالاسرتونه،سفره ای هم پهن میکنید و غذایی هس ک بخورید دورهم،بابت تن سالم،عقل،خانواده،بینایی وچشایی ووو...

شکر گزاری باعث میشه حسو‌حال عالی داشته باشید و ارتعاشی ک ب جهان هستی و‌کائنات میفرستین هم عالی خواهد بود...

دقیقا من حالم ازعشق وعاشقی ورابطه بهم میخوره وهم ارتعاش نیستم بهش رابطمم درست نمیشه وکات کردم چیکار ...

عزیزم وقتی ک شما حس و‌حال خوبی ب عشق نداری مطمئنا نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی و بخای طرف جذبت بشه

ببین اصلا لازم نیست با کسی در ارتباط باشی تا بتونی جذبش کنی

باید ویژگی های اون شخص رو متجسم کنی و بگی من میخوام همسرم خوشگل باشه از لحاظ مالی اوکی باشه و هرچیزی ک‌ملاکه برات باید بخوای و از این خواستنه احساس خوب دریافت کنی تا مطمئن شی ارتعاشی که میفرستی مثبته 

دومین اصل و یاقاعده در قانون‌جذب((فرایند خلق ارزوهاست))

انسان برای اینکه خواسته هاش رو خلق بکنه باید ۳ تا مرحله رو پشت سر بزاره

مرحله اول:طلب کردن و درخواست کردن

☘ما دنبال چی هستیم؟!

چ چیزی رو‌ میخایم خلق کنیم؟!

ما ب چ چیزی میخایم برسیم و چ هدفی داریم؟!

باید بدونیم خواسته هامون چین و درخواستشون کنیم

طلب کنیم

🌸خدا در قران گفته " ادعونی استجب لکم" بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را🌸

دقت کردین وقتی بامردم‌صحبت میکنیم درباره خواسته هاشون که میپرسیم شروع میکنن از ناخواسته هاشون‌میگن!!!

_من‌نمیخوام فقیر باشم 

_من نمیخوام‌مستاجر باشم

_من نمیخوام مریض باشم

و...

شروع میکنه یه لیست بلند و بالایی از ناخواسته هاش به شما میگه😐