2410
2445
عنوان

بنظرتون برای آقایون مهمه

416 بازدید | 37 پست

که همسرشون قبل ازدواج رابطه نداشته باشه ؟؟

لطفا اقایون سایت هم جواب بدن 

برای رسیدنم به علی و خوشبختیم کنارش یه صلوات میفرستی 😔تولو خدا 😍😍                                منتظر یه معجزه ام ، معجزه ای بنام عشق و رسیدن به معشوق 😍😍😍😍من به قدرت عشق اعتقاد دارم ، میدونم خدا هم هوامو داره و کمکم میکنه ، سه ساله منتظرم 😍😍😍علی عشقم ؛ بالاخره یه روز من به تو میرسم مطمئنم 😍

بستگی داره به آدمش برای یسریا مهمه برای بعضیام مهم نیست

سر بیگناه بالای دار رفت… بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                    میشه برای زندگی مرد🥀         goftino.com/c/BVamgS  

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442
مال من خودش عالمو ادمو دریده بود ولی براش مهم خودش منو انباکس کنه😂

یعنی اومد بهتون تعریف کرد که چیکارا کرده؟😰😰چون من بودم از وسط نصفش میکردم و میومدم دنبال طریقه پختن حلوا برای مراسم خاکسپاریش

مردا اره مهمه ولی اکثر دخترا متاسفانه طرف لاشیه شهرم باشه میگن عیب نداره

البته من خودم برام مهم بود و خداروشکر با یه ادمی که گذشته افتضاحی داره ازدواج نکردم

2456
مال من خودش عالمو ادمو دریده بود ولی براش مهم خودش منو انباکس کنه😂

منظورم رابطه جنسی نبود رابطه دوستانه 

برای رسیدنم به علی و خوشبختیم کنارش یه صلوات میفرستی 😔تولو خدا 😍😍                                منتظر یه معجزه ام ، معجزه ای بنام عشق و رسیدن به معشوق 😍😍😍😍من به قدرت عشق اعتقاد دارم ، میدونم خدا هم هوامو داره و کمکم میکنه ، سه ساله منتظرم 😍😍😍علی عشقم ؛ بالاخره یه روز من به تو میرسم مطمئنم 😍
مردا اره مهمه ولی اکثر دخترا متاسفانه طرف لاشیه شهرم باشه میگن عیب نداره البته من خودم برام مهم بود ...

منظورم رابطه دوستی بود نه رابطه جنسی 

یعنی اومد بهتون تعریف کرد که چیکارا کرده؟😰😰چون من بودم از وسط نصفش میکردم و میومدم دنبال طریقه پخت ...

اره تعریف کرد قبلن چ بلای سر دخترای مردم اورده همه ش بدبیاری میبینه 

من تو عمرم حتی ی دوسپسرم نداشتم بهش گفتم حیف من 

برا آقایون که خیییییلی خییییییییییییلی مهمه مهم نیست خودشون چیکاره بودن قبلا ولی خیلی مهمه زنشون ب ...

نگاه منظورم رابطه دوستیه نه رابطه جنسی 

منظورم رابطه دوستی بود نه رابطه جنسی 

نه برا خیلیا دوستی قبلی مهم نیست

ولی کسی که من دوسش دارم خیلی براش مهم بود و حتی چت ساده

حتی براش مهمه کسی که خواستگارم هست و فامیلیم رو نبینم

یعنی هرجا بخوام برم یه دعوا را میندازه و میگه تا وقتی ازدواج نکردیم نمیخوام بری 

ولی برا بعضی از آقایون مهم نیست طرف با کسی بوده یا نه

البته عزیزم یه توصیه میکنم بهت

اگرم با کسی بودی و کات کردی بنظرم اصلا به کسی که الان میخوای دوست شی نگو به هیچ عنوان که قبلا رل داشتی

نه برا خیلیا دوستی قبلی مهم نیست ولی کسی که من دوسش دارم خیلی براش مهم بود و حتی چت ساده حتی براش ...

چرا نگه بعدا اتفاقی بفهمه به فنا میره باز بگه هم به فنا میره 😑 

لعنت به طرزفکرایی که باعث مرگ دوتا جوون بیگناه شد🩵
اره تعریف کرد قبلن چ بلای سر دخترای مردم اورده همه ش بدبیاری میبینه  من تو عمرم حتی ی دوسپسرم ...

خب پس حقیقت داره هرکاری کنی تاوان میدی؟!

آخه من ندیده بودم پسری تاوان بده😂😂

و ایشون هم یه دختر پاک قسمتشون شده

چرا نگه بعدا اتفاقی بفهمه به فنا میره باز بگه هم به فنا میره 😑

دیگه عزیزم اتفاقی بفهمه حداقل میتونه یه جوری انکارش کنه

اصلا نمیدونم چی بگم

ولی نه راه پس داره نه راه پیش

2392