2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه منم 

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
شاید تنبلی تخمدان داری سونو و آزمایش بده عزیزم

سونو انجام دادم فقط گفت یه کیست خیلی ریز داری .دارو اوابوست هم خوردم مال تقویت تخمک ها میشه مال اون باشه

🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر می‌سـازنـد☺️

برو حتما حتمااااا دکتر 

موضوع الکی نیست باید با سی تا جدی بگیری

من خودم بی محلی کردم به دردام و اختلال توی پریودی هام 

وقتی فهمیدم که خیلی دیر شده بود کیست خیلی بزرگی داشتم عمل کردم عمل سختی داشتم تا آخر عمرمم باید کلی مراعات کنم 

برو حتما برو

صبح میشن این شبها...🙂
سلام دوست من برو تاپیک های منو بخون بعد دوماه تازه فهمیدم باردارم

سلام چشم حتما میخونم .الان جواب ازمایش بارداریم منفی شد .تو جواب ازمایش خونت منفی شد .چند روز از موعد ماه دومت گذشت فهمیدی بارداری؟

منم الان یک ماهه نشدم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
برو حتما حتمااااا دکتر  موضوع الکی نیست باید با سی تا جدی بگیری من خودم بی محلی کردم به دردام ...

منم ده سال پیش کیست داشتم اماسر وقت پریود میشدم فقط گاهی وقتا زیر دلم خیلی دردمیگرفت تایکروزرفتم سونو کیست داشتم ۶ماه قرص داد اب نشد منم عمل کردم سخت بود خدایی 

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها
هروز از ۳ پریودی خوردی مرتب؟

من کلا ۳۰تا دونه دکتر نوشت گفته بود هر روز یکی بخور من کلا چهار الا پنج تا خوردم پریودیم ندیدم دیگه ترسیدم ولش کردم ..گفت از روز پنج پریودی اون کلومیفن بود فکنم بخورم با لتروزل

منم ده سال پیش کیست داشتم اماسر وقت پریود میشدم فقط گاهی وقتا زیر دلم خیلی دردمیگرفت تایکروزرفتم سون ...

خیلی من کلی علائم داشتم ولی محل ندادم 

یه دفه ای نشسته بودم تو شکمم ترکید تخمدانم پیچ خورد

خیلییی سخته 

صبح میشن این شبها...🙂