من بی حسی بودم. خیلی ام از آمپول می ترسیدم یعنی از زایمان کردن از همین قسمت بی حسی می ترسیدم که وقتی آمپول و زد نه درد داشت نه چیزی خیلی طبیعی بود فهمیدم ۹ ماه الکی استرس داشتم حالا انشالله زایمان کنی بعدش خودت میفهمی چقدر الکی ترسیدی
نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار
اگه بیهوشی باشی بعدش که به هوش بیای دردت بیشتره ولی بی حسی بعد ۸ ساعت اثرش میره و درد خیلی کمی حس میکنی
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
برامنم آمپول بی حسی زدن ...دکتره اولین برشی ک داد وحشتناک درد داشت ب دکتر گفتم درد دارم گفت مگه میشه تو الان بی حسی اگه راس میگی پاهاتو بیار بالا ...پاهامو آوردم بالا اصلا بی حس نشده بودم 🥴بعدش سریع بی هوشم کردن از شدت ترس فشارم شده بود ۲۰
وقتی بی حسی نه از کمر به بالا رو می تونی تکون بدی، چندساعت بعد کم کم بی حسی از بین میره اونموقع میتونی پاهاتو تکون بدی، چیزه زیاد خاصی ام نیست که بترسی
وای خدای من🥲 کدوم بیمارستان بودی؟ کدوم دکتر؟ چه سالی؟ منم از بی حسی میترسم. خودم تابحال ۴بار جراح ...
اصفهان بودم دکتر بناب سال ۹۸ ...خییییلی وحشتناک بود دیگه میترسم بچه دارشم تا لب مرگ رفتم و برگشتم دکتر گفته بود حالش خیلی بده فقط براش دعاکنید چونکه ب هوش نمیومدم
به من آمپول بی حسی زدن اصلا بی حس نشدم کامل میتونستم همون لحظه پاهامو تکون بدم🥲 بعدش مجبور شدن بیه ...
مادرشوهر من قلبش مشکل داره بی حس نمیشه بیهوشش میکنن. احتمالا مشکلی چیزی داشتی که فهمیدی، منم یادمه دکتر به اونی که آمپول میزد گفت نمیدونم چند درصد بی حس بزن چون بچه مدل بریچ، بعدشم که بچه به دنیا اومد اصلا نشونم ندادنش سریع بردنش یه بخش دیگه چون بچه به خشکی افتاده بود دست و پاهاش کبود بود☹