2777
2789

کلاس ها بصورت آفلاین باشه اگه رایگان باشه چه بهتر اگه هم پولی که معرفی کنید کلا و توصیه

تو همان خنده‌ی شیرینِ میانِ غم و اندوهِ منی !…

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با استاد یحیوی کلاس دارم، عالین عالی

اینو کسی میگه که قشنگ گند زده بود تو فیزیکش

البته شاید شما باهاشون نسازید، باید فیلمای استادای مختلف رو ببینید و در اخر تصمیم بگیرید من ایشون رو انتخاب کردم

چنلای تلگ*رام فیلماشون رو میذارن که البته غیر قانونیه ولی خب هزینه کلاس هم به نسبت خوبه، من کلاس سالیانشون هستم البته نمیدونم دهم داره یا نه باید بری توی سایت تام لند

شما میتونی افلاین هم ببینی نری توی کلاسا

درباره توصیه هم

اول خوب بفهم، رو جزوه تسلط کامل داشته باش و بعد برو سراغ تست، تست هارو اول زوج بزن بعد یه دور یه نیم نگاهی دوباره به جزوه بنداز تهشم برو فردارو بزن

اینا تجربه منه

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
من با استاد یحیوی کلاس دارم، عالین عالی اینو کسی میگه که قشنگ گند زده بود تو فیزیکش البته شاید شما ...

خیلی مرسی من فصل چگالیو یاد نگرفتم سر کلاس و الان فشاریم و اینکه فشار هم با چگالی منطبقه هفته دیگه شنبه این امتحان و دارم از الان استرس گرفتم. نمیشه نمونه تدریس آقای یحیوی رو ببینم ؟ من چیزی از چگالی نمی‌دونم میرم تساتشو میبینم نا امید میشم 

تو همان خنده‌ی شیرینِ میانِ غم و اندوهِ منی !…
خیلی مرسی من فصل چگالیو یاد نگرفتم سر کلاس و الان فشاریم و اینکه فشار هم با چگالی منطبقه هفته دیگه ش ...

چرا عزیزم میتونی نمونه تدریسشونو ببینی، بگرد دنبال چنلایی که فیلمای استادای تام لند یا شخص خودشونو میذارنتوی پیج اینس*تای خودشونم هست

البته فصل چگالی واقعا راحته از درسنامه کتاب تستتم میتونی کمک بگیری اگر همن یه فصل رو فقط مشکل داری در کل

یا اگر فقط برای همون یه فصله هزینه اضافه نکن و از الا ببین

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی