من ی سال همش میگرفتم زود زود عفونت قارچی اکثرا بو دار هستش حالا درمان نشه رفته رفته بوی گندیده ماهی میده هر کاری هم کنی بوش نمیره جز درمان بدی دکتر احتمالا پماد و قرص بده نگران نباش ولی برو حتما من همیشه قبل این ک شوهرم بو رو متوجه بشه خودم میفهمیدم میرفتم دکتر خیلی بد میشه شوهر ب آدم بگه آدم خجالت میکشه والا حالا اشکال نداره
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خجالت نداره گُل.ی چیزیه ک برای همه اتفاق میفته فقط باید پیگیر باشی.منم داشتم لباس زیر شلوار تنگ و ستن با شوینده رو کلا منع کرد برام دکتر و حتما بعد دستشویی خودتو خشک کن بیشترین بو بخاطر باکتریایی هست ک توی اون محل جمع میشن خودتو خشک نگه دار.بهم قرص و پماد داخلی داد ۲۰روز استفاده کردم جواب پاپ اسمیرمم اومد خداروشکر مشکلی نداشتم
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی