2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره من 

نزدیک ب پری ک میشه حال و روزم میریزه بهم حتی وقتی برای بچم لالایی میخونم گریه ام میگیره

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

من وقتی نامزدمو بغل میکنم گریم میگیره هیچوقتم نفهمیدم دلیلش چیه

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
اره امروزم از اون روزاس شوهرموکلافه کردم☹

Pms هست سندروم اختلال قبل از پریود که برای خیلی خانمها شایع هست با دمنوش و ورزش کمتر میشه ولی کلا به همسرت متذکر شو و یا روی تقویم دیواری دوران پریودت رو علامت بزن ؛ بگو مثلا چند روز قبل پریودم خیلی هورمون هام بهم میریزه و کمی مدارا کن 

طبیعیه 

هورمون لامصب ترشح میکنه

نمیدونم 

فقط میدونم خیلی بغلش گریه میکنم همین الکی :/

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
Pms هست سندروم اختلال قبل از پریود که برای خیلی خانمها شایع هست با دمنوش و ورزش کمتر میشه ولی کلا به ...

خودمم کلافه میشم بعضی وقتا میگم چرا اینجورشدم 

مرسی❤

بخاطر هورموناس هیجانت بالاس ولی سعی کن از این حالت دربیای

نمیدونم جریان این هورمونا چیه ولی فک کنم گریم از غم و ترسه 

اخه ی مدت ب دلایلی جدا بودیم برا همین ترس از دست دادنش همیشه تو ذهنمه