2777
2789
عنوان

اراکی داریم اینجا میشه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5470 بازدید | 66 پست
عزیزم میتونم بپرسم فامیلی همسرتون رو البته اگه دوست داشتید و امکانش بود...

ولی اگه مشکلی دارید که مسیولین میتونند حل کنند تو خصوصی بهم بگید .....به همسرم میگم......اگه قابل حل کردن بود معرفی میکنم.....

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
فداتشم الهی ......به خدا خیلی شرمنده م......کافیه فامیلی همسرم رو بگم‌.....بزنی تو نت😅......دیگه کا ...

خدا نکنه عزیزم دشمنت شرمنده گفتم که اگه امکانش هست...میفهمم چی میگی😊چون خودم اراکیم یه کم حس کنجکاویم گل کرد☺انشاالله خودتون و همسرتون هرجا هستید شاد و موفق باشید😍

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا نکنه عزیزم دشمنت شرمنده گفتم که اگه امکانش هست...میفهمم چی میگی😊چون خودم اراکیم یه کم حس کنجکاو ...

قربونت برم عزیزم.......به خدا الان دیدم شما کنجکاو شدید رفتم تاپیک های قبلیمو نگاه کردم ببینم یه وقت موضوع ضایعی نباشه😅😅😅😅

انشاالله همیشه سالم باشید و زندگی موفق و پر از خیر و برکتی داشته باشید 

ولی اگه کاری یا مشکلی داشتید براموپیغام دوستی بدید قبول میکنم و با جان و دل انجام وظیفه میکنم

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
قربونت برم عزیزم.......به خدا الان دیدم شما کنجکاو شدید رفتم تاپیک های قبلیمو نگاه کردم ببینم یه وقت ...

کنجکاو شدم ولی نه اونقدر که برم تو تاپیکاتون فضولی کنم😄مشخصه که خیلی خانوم مهربون و باشخصیتی هستید خوشحال شدم از آشناییتون درخواستم دادم که به عنوان یه دوست خوب همشهری شما رو تو دوستام داشته باشم.موفق باشید😍🥰

کنجکاو شدم ولی نه اونقدر که برم تو تاپیکاتون فضولی کنم😄مشخصه که خیلی خانوم مهربون و باشخصیتی هستید ...

بزرگوارید شما.....درخواستتون رو قبول کردم......

بنا به شغل همسرم مدتی مهمان شهر شما و مردمان خونگرمش هستیم

امری هم باشه......برای انجام وظیفه در خدمتیم

بزرگوارید شما.....درخواستتون رو قبول کردم...... بنا به شغل همسرم مدتی مهمان شهر شما و مردمان خونگرم ...

متشکرم از لطف و مهربونی شما.شما هم هر کاری داشتید از دستم بربیاد خوشحال میشم کمکتون کنم بالاخره مهمان ما هستید شبتون خوش

انشااالله فرزندت سالمه هیچ مشکلی نیست مطمین هستم عزیزم من اینجا نمیتونم خودم رو کامل معرفی کنم ول ...

مرسی عزیزم هرکاری کردم نتونستم نوبت بگیرم😔همه نوبتا براپس فرداس شوهرمم کارش طوریه که فردا میتونیم بریم حالاباید برم اصراروالتماس کنم ببینم میذارن اورژانسی دکتروببینم یانه اگه نذاشتن بیارم همون شهرخودمون

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
انشااالله فرزندت سالمه هیچ مشکلی نیست مطمین هستم عزیزم من اینجا نمیتونم خودم رو کامل معرفی کنم ول ...

ببخشید که اینومیگم ولی میشه بینید میتونن یه نوبت برام بگیرن یانه واقعا خیلی گیرم وگرنه من خیلی ناراحت میشم بخوام براکسی مزاحمت ایجادکنم

مرسی عزیزم هرکاری کردم نتونستم نوبت بگیرم😔همه نوبتا براپس فرداس شوهرمم کارش طوریه که فردا میتونیم ب ...

عزیزم فردا اومدی کاری داشتی پیام بده

من مدام چک میکنم نی نی سایت رو

حتما منشی قبول میکنه....چون از راه دور با بچه کوچیک اومدی......

ببخشید که اینومیگم ولی میشه بینید میتونن یه نوبت برام بگیرن یانه واقعا خیلی گیرم وگرنه من خیلی ناراح ...

اسم دکتر رو بگو عزیزم

ببخشید که اینومیگم ولی میشه بینید میتونن یه نوبت برام بگیرن یانه واقعا خیلی گیرم وگرنه من خیلی ناراح ...

هیچ مزاحمتی نیست.....خیالت راحت

هیچ مزاحمتی نیست.....خیالت راحت

مرسی عزیزم هرچی اسمشونو زدم تواینترنت نتونستم پیداکنم فقط تودرمانگاه بیمارستان امیرکبیر بود اونم سه شنبه نوبت میداد