2777
2789

خدای خودم💜دمت‌گرم برای همه چیز💜ازته‌ته قلبم مدیونتم ودوستت دارم، ازهمینجا تاپیش خودت🤍

🤎🤎🤎خودم پز🤎🤎🤎

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چهارشنبه سوریتون مبارک عشق‌های زندگیم 💜الهی که همیشه لبتون خندون وتنتون سلامت باشه 🤍

مامانی فدای خودتو سورپرایز عیدی دادن‌هاته نفس‌زندگیم💜

قلبونه دوتومنی‌یات بلم 😎😁🍀

بماند به یادگار،، باعشق. 

عیدتون مبارک💚🌿💚

402/1/5 💜💕💜

🤍 همه کس منو بابایی هستی جان‌دلم،، ممنون برای مهربونی‌هات مادر،، ازته قلبم میخوامتون، هم تورو هم بابایی رو💜🤍💜

بازم یه عیددیگه،، خدایاهزاران بارشکرت برای سلامتیمون،، خدایا عزیزانمو به خودت سپردم نگهدارشون باش الهی💚

💜عیدفطر مبارک باشه عشق‌های خودم💜تنتون سالم‌و دلتون شادالهی💜ازته دل دوستتون دارممممممممممممم💋

💜خدایا 1سال گذشت،، ممنونم ازت براهمه چیز،، داده‌ها ونداده‌ها، خودت میدونی که چقدرررر دوستت دارم،، توام عزیزان منو دوست داشته باش ازهمیشه بیشتر، همیشه به‌یادتم مهربون خدا، مرسی برای بودنت، مرسی برای دادن خانواده‌ای که ازته دل میخوامشون،،دمت گرم مهربون یار خدااا🤍🌱🤍

HBD35#  

💜💜💜 تولدت هزاران بارمبارک قشنگ مادر☘️عزیزقلبمی☘️ به بودنت میبالم دردونم☘️نورچشم مادرازته دل دوستت دارم گل‌دخترم☘️عاشقتم مهربونترین دختر عالم 💜💜💜

💖 1402/11/6💖

.. ناهار هول‌هولکی 😁😄💕💞💕

☘️خدایا شکرت؛ 1سال دیگه‌ام گذشت، الهی شکرت؛ برای مهربونیات☘️

🌱ممنون که عزیزانم کنارمن🌱

🩷 عیدهمگی مبارک 🩷

🩷بماندبه یادگار 1403/1/1 🩷