2777
2789
عنوان

دلیل حال خوب دلتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست
نمیخوام انرژی منفی باشم اما بعد از شکستی که خوردم دیگه مدت هاست که هیچی

منم دقیقا ،

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کیفیت ارتباطم با همسرم بچه هام سلامتیمون 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

من ب ریز ترین نکات زندگیم دقت میکنم و خدارو شکر میکنم از خرید ی شکلات کوچولو بگیر تا تن سالمو بچه حتی زنگ زدن ی دوست احوال پرسی با ی اشنا بارون افتاب هرچی هرچی که فکرشو بکنی من ی عقیده دارم اگه ادم ی چیزای کوچیک دورو برش دقت نکنه همش فکر اینه کی فردا بیاد؟

کی روزای خوبم میخواد از راه برسه؟

کی حال دلم خوب مبشه؟

و از زندگی هیچ لذتی نمیبره توی حاله ولی حسرت گذشته رو میخوره و همیشه به  ی اینده رویایی میاندیشه

پسرم و شوهرم و مادرم ... این سه نفر وابستگی شدیدی بهم دارن 

امضاتون دقیقا🤫😂

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
وقتی پر پر شدن هم وطن هامون رو میبینیم دیگه حال خوشی واسه ادم نمیمونه

درسته

دل هممون خونه از این شرایط

ولی اونا پر پر نشدن که ما زانوی غم بغل بگیریم

به خاطر اونا هم که شده باید قوی باشیم 

وقتی پر پر شدن هم وطن هامون رو میبینیم دیگه حال خوشی واسه ادم نمیمونه

ازاین نظر که وابنادرست میگین دیگه حتی دلم نمیخوادخبرهارو دنبال کنم ازاین همه جوون ازدست رفته‌.