خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌 قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕 علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
❣︵من از دوتا چیز متنفرم. یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش. دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها و متوهم ها︵❣ ❝ آهاز غمی که تازه شود با غمی دگر❞ #ایرانم_دوباره_تسلیت💔 🇮🇷 ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه. ↺💔↻
آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡