زهرا: #کیک_بدون_فر این در اصل همون کیک فنجونیه با کمی تغییرات ۹ق غ آرد سفید قنادی(آرد سه صفر)+۷ق غ شکر دانه ریز+۱ق غ بکینگ پودر+نوک ق چ وانیل همه رو با هم مخلوط و الک کردم دوعدد تخم مرغ رو بهش اضافه کردم با چنگال هم زدم ۶ق غ روغن مایع و ۱۰ق غ شیر و رنگ خوراکی قرمز (مایع ) بهش اضافه کردم دوباره با چنگال هم زدم تا یکدست شد.قالبم رو چرب کردم مواد کیک رو داخلش ریختم حالا قالب رو داخل قابلمه ای قرار دادم تا نصف قالب اب ریختم داخل قابلمه و روی حرارت قرار دادم حرارت رو زیاد کردم تا آب بجوش بیاد حالا دمکنی درقابلمه گذاشتم و حرارت رو خیلی کم کردم تا یک ربع اصلا درش رو باز نکردم.حالا حرارت رو خاموش کردم و بدون اینکه درقابلمه رو بردارم ۱۰دقیقه صبر کردم.حالا دمکن رو برداشتم قالب رو از قابلمه درآوردم اجازه دادم کاملا خنک بشه بعد کیک خودش براحتی از قالب دراومد . نکته:آب داخل قابلمه نباید زیاد باشه چون وقتی آب جوش میاد و قُل میخوره میریزه داخل کیک و کیک رو خراب میکنه.پس به اندازه ای بریزید که موقع جوش خوردن نپره داخل قالب. اگر میخواین کیک پررنگتر بشه نصف ق غ پودرکاکائو به موادتون اضافه کنید. @ashpazibaroyaaaa insta:Royaaaa777
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد