2777
2789

من واسه پلاکتای پایینم دکتر قرص کوروتون با دوز ۵۰ داده 

تازگیا استخون درد میگیرم شما تا به حال استفادا کردید؟

عوارضش چیا بوده؟

باید تامیتونی شیر و لبنیات استفاده کنی 

چربی و نمک و قند صفر 

میوه و سبزیجات تازه و مایعات فراوان

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
باید تامیتونی شیر و لبنیات استفاده کنی  چربی و نمک و قند صفر  میوه و سبزیجات تازه و مایع ...

چربی و نمک صفر...وای من نمک‌و چربی کلا دوست دارم 🥲🥲

ولی شیر و لبنیات و سبزیجات اینا خیلی میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چربی و نمک صفر...وای من نمک‌و چربی کلا دوست دارم 🥲🥲 ولی شیر و لبنیات و سبزیجات اینا خیلی میخورم

حواست به قند خونت هم باشه 

نمک بخوری ورم شدید میکنی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

عزیزم داروتو سر وقتش بخور حتما و با نظر پزشکت قرص کلسیم استفاده کن. داروهای استروییدی سیستم ایمنی بدن رو میارن پایین پس روزانه ویتامین سی اولترا استفاده کن.سعی کن پیاده روی روزانه داشته باشی . بادامو شیر بادام و مویز هم نوش جان کن هر روز. 

اگه استخوان درد داری حتما به دکترت اطلاع بده شاید لازم باشه دوز داروتو تغییر بده یا تست تراکم استخوان ازت بگیره.

انشاالله زود زود سلامتیتو‌ بدست بیاری عزیزم🌸

عزیزم داروتو سر وقتش بخور حتما و با نظر پزشکت قرص کلسیم استفاده کن. داروهای استروییدی سیستم ایمنی بد ...

اره قرص کلسیمم داده بهم خیلی ام اندازش بزرگه

ممنونم از راهنماییت

دکترم چون پلاکتام خیلی پایین بود گفت فعلا تحرکت کم باشه تا این یکم از حالت اورژانسی بیاد بالا

اره قرص کلسیمم داده بهم خیلی ام اندازش بزرگه ممنونم از راهنماییت دکترم چون پلاکتام خیلی پایین بود ...

خواهش میکنم . من واسه حساسیتم میخوردم و دکتر تاکید مبکرد که دارومو سر تایمش بخورم و طبق دستورش اروم اروم قطعش کنم . 

راستی مراقب خودت باش که خدایی نکرده سرما نخوری ، 

انار هم واسه پلاکت خوبه .

خواهش میکنم . من واسه حساسیتم میخوردم و دکتر تاکید مبکرد که دارومو سر تایمش بخورم و طبق دستورش اروم ...

اره دوز منم گفت میاریم پایین اولش یکم گقت مجبوریم چون تخریب پلاکتام بالا بود:/از کجا اومد این مریضی نمیدونم

[QUOTE=258094488]اره دوز منم گفت میاریم پایین اولش یکم گقت مجبوریم چون تخریب پلاکتام بالا بود:/از کجا اومد این مریضی ...[/QUOTE

انشاالله که زود خوب میشی نگران نباش. والا اکثر بیماریهااز استرس و‌اعصاب و‌ تغذیه های بد میاد ☹️ 

[QUOTE=258094488]اره دوز منم گفت میاریم پایین اولش یکم گقت مجبوریم چون تخریب پلاکتام بالا بود:/از کج ...

اره بخدا انقدر استرس کشیدم دو سال و گریه کردم الکی بخاطر درس و مدرسه:/کنکورمو بدم راحت میشمم

اره بخدا انقدر استرس کشیدم دو سال و گریه کردم الکی بخاطر درس و مدرسه:/کنکورمو بدم راحت میشمم

عاااااخی موفق باشی دختر باهوش . دعا میکنم بهترینها برات اتفاق بیوفته . مراقب جسم و روحت باش✨🌸💜