2777
2789

فقط تا دردت گرفت بدو نرو بیمارستان. صبرکن شدید بشه فاصله بین دردهات کم بشه. اگه زود بری اونجا اینقد معاینه میکنن و امپل فشار میزنن اذیت میشی 

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول از همه هفته ۳۷ببعد برا معاینه لگن برید .پیاده روی ماه آخر یسری ورزش هم ماما هفته ۳۸ببعد میده...غذاهای مقوی بخوری که توانت زیاد باشه...کلا ماه نهم نفس عمیق بکش دم از بینی بازدم از دهان تا تمرین و عادت بشه برا حین زایمانت.موقع شروع درد حین درد نفس عمیق دم از دهان بازدم از بینی این کمک می‌کنه عضلاتت ریلکس باشن کمتر درد حس کنی و زودتر زایمانت پیشرفت کنه از همه مهمتر ب جنین بهتر اکسیژن برسه

فقط تا دردت گرفت بدو نرو بیمارستان. صبرکن شدید بشه فاصله بین دردهات کم بشه. اگه زود بری اونجا اینقد ...

از سزارین بخاطر پاره شدن شکم میترسم از طبیعی هم بخاطر دردش   

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
اول از همه هفته ۳۷ببعد برا معاینه لگن برید .پیاده روی ماه آخر یسری ورزش هم ماما هفته ۳۸ببعد میده...غ ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم خدا خیرتون بده 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
از سزارین بخاطر پاره شدن شکم میترسم از طبیعی هم بخاطر دردش    

وای من دیگه خیلی ترسواممممم وحشتناک 

حتی ی آزمایش خون هم میترسم ولی میخوام سزارین کنم شکمم پاره شه بهتره تا از طریق واژن پاره بشم