2454
2396
عنوان

💪مانکن های زیبا💪

| مشاهده متن کامل بحث + 315090 بازدید | 65237 پست
ببین عزیزم اصلاح سبک زندگی از رژیم واجب تره تو هزاریم رژیم بگبری ولی سبک زندگبت غلط باشه لاغر نمیشی ...

اره درست میگی من تنبلی میکنم گند میزنم ب همچی☹

🌧🕊🖤:) هیچکس ویرانیم را حس نکرد..وسعت تنهاییم را حس نکرد:)..در میان خنده های تلخ من..گریه های پنهانیم را حس نکرد:)            :)۱🐚✔️  ۲🦋✔️  ۳🐚✔️  ۴🦋✔️   ۵:)☑️                                                                   {♡گروه قرمز♡}          ✨  اولیه "۱۵"    فعلی "۴.۸"       هدف اول"۵"✅️    هدف دوم"۳"☑️      هدف سوم"۱"☑️       هدف چهارم"۰"☑️     هدف پنجم 💋۹💋☑️

@گیلان_دخت    سارا کجایی عزیزم

گروه آبی 💙💙💙هدف اول ۷۰😍هدف دوم ۶۸ هدف نهایی ۶۵ ❤💙❤هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
برو آفرین  فردا عصر هم ورزش کن باشه ؟ نخواب شب زود خوابت ببره شبببخیر خوشگل خانوم 💋🍆👻🤭😜

ن دیگه مامانم گیسامو میکنه فردا ورزش نکنم😂💋

🌧🕊🖤:) هیچکس ویرانیم را حس نکرد..وسعت تنهاییم را حس نکرد:)..در میان خنده های تلخ من..گریه های پنهانیم را حس نکرد:)            :)۱🐚✔️  ۲🦋✔️  ۳🐚✔️  ۴🦋✔️   ۵:)☑️                                                                   {♡گروه قرمز♡}          ✨  اولیه "۱۵"    فعلی "۴.۸"       هدف اول"۵"✅️    هدف دوم"۳"☑️      هدف سوم"۱"☑️       هدف چهارم"۰"☑️     هدف پنجم 💋۹💋☑️

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درست میگی من تنبلی میکنم گند میزنم ب همچی☹

دیگه گند بزنی با من طرفی 😁 باید خوشگل کمر باربک بشی 

فهمیدی؟ 💃💃💃💃

گروه آبی 💙💙💙هدف اول ۷۰😍هدف دوم ۶۸ هدف نهایی ۶۵ ❤💙❤هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
دیگه گند بزنی با من طرفی 😁 باید خوشگل کمر باربک بشی  فهمیدی؟ 💃💃💃💃

همچنینااا🤨🤨🤨😂😂

2442
ن دیگه مامانم گیسامو میکنه فردا ورزش نکنم😂💋

من اگه بذارم برا مامانت بمونه 🤭🤭😂😂😂💋

نوش جون عزیزم شیرین گندمکت فقط جالب نبود ، شکر دارن بهتره نخوری  باشه اضافه کن

عزیزم اون شیرین نیست گندم برشته شوره چون مانکن نداشت اونو زدم یادم رفت بهت بگم قبلا به سمیرا گفته بودم 

وزن اولیه۱۲۳🙈❤️گروه قرمز❤️#شروع رژیم باتاپیک مانکن های زیبا۱۶.۸.۱۴۰۱💞وزن۱۰۸(هدف اول ۱۰۰)💞۱۰۷💞۱۰۶.۴۰۰💞105.400💞۱۰۳.۶۰۰💞۱۰۲.۴۰۰💞شروع چالش زمستان۵/۱۰/۱۴۰۱🌨️❤️۱۰۱.۵۰۰❤️100.100 خدایاشکرت به( هدف اولم) رسیدم❤️(هدف دوم۹۵)❤️۹۹🤩🌟

سلام عزیزم

@گیلان_دخت    

@جیمز_باچر    

دیروز رفتم رو ترازو 68 بودم  تغییری نکردم🙃🥺

مجاز 1200

مصرفی 

932

💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙   22/10عضو گروه آبی شدم              شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍      💞برام دعا کنید پدرم باهام آشتی کنه بعد سالهااا بگیرمش تو بغلم و هیچوقت ازم جدا نشه💞 
سلام شبتون بخیر @gol_maryan    فقط ورزش نتونستم بکنم در حال خونه تکونی بودم @79sanaz ...

نوش جان

وزنت چقدر بود؟ 

من تغییر نداشتم 

💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙   22/10عضو گروه آبی شدم              شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍      💞برام دعا کنید پدرم باهام آشتی کنه بعد سالهااا بگیرمش تو بغلم و هیچوقت ازم جدا نشه💞 
آخه رعایت میکنم و استپ میشه، ک.و.ن.م میسوزه

😐😐

سر گروه سبز     یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
2456
نه. دقیقا روی ۵۷.۷۰ گیر بود هر هفته همین بود

خدا رو شکر خلاص شدی😊

سر گروه سبز     یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
سلام عزیزم  کالریتو پر کن خیلی کمتر میخوری استپ میکنیا

وای نه اصلا نمیخوام استپ کنم 

باشه حتما 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
وای نه اصلا نمیخوام استپ کنم  باشه حتما

🌹🌹

@گیلان_دخت   @جیمز_باچر   @maya77   @79sanaz     کالری مجاز ...

نوش جونت

😈عضو گروه بنفش😈 وزن اولیه ۷۷ هدف اول 70 ه هدف دوم 65 هدف سوم 60 هدف چهارم 58هدف اخر و پنجم ۵۵ (۹/۴⬅️۷۶😁)(9/۷⬅️75🌱)(۹/۱۴⬅️۷۳/۴۰۰❄)(۹/۲۸⬅️۷۱/۵۰۰🍕🍟💪)(۱۰/۵⬅️۷۲😶)(۱۰/۱۲⬅️۷۰.۵۰۰ 😠)(۱۰/۱۹⬅️۶۹🤷🏻‍♀️😁)(1۱/10⬅️68.800 )(۱۱/۱۷⬅️۶۸😬)(۱۱/۲۴⬅️۶۷/۱۰۰🤔)(۱۱/۸⬅️ ۶۶/۴۰۰💣)(۱۱/۱۵⬅️۶۷😐)(1/1 66.100)
چرا ندی؟🤨🤨🤨🤨

فقط دیروزو چون یعالمه خوردمو چیزای ناسالم

😈عضو گروه بنفش😈 وزن اولیه ۷۷ هدف اول 70 ه هدف دوم 65 هدف سوم 60 هدف چهارم 58هدف اخر و پنجم ۵۵ (۹/۴⬅️۷۶😁)(9/۷⬅️75🌱)(۹/۱۴⬅️۷۳/۴۰۰❄)(۹/۲۸⬅️۷۱/۵۰۰🍕🍟💪)(۱۰/۵⬅️۷۲😶)(۱۰/۱۲⬅️۷۰.۵۰۰ 😠)(۱۰/۱۹⬅️۶۹🤷🏻‍♀️😁)(1۱/10⬅️68.800 )(۱۱/۱۷⬅️۶۸😬)(۱۱/۲۴⬅️۶۷/۱۰۰🤔)(۱۱/۸⬅️ ۶۶/۴۰۰💣)(۱۱/۱۵⬅️۶۷😐)(1/1 66.100)
چی شد کجا عروسی چبه من ندیدم لباسو کفشتو خووووو  اصل کار منما 😕😕😕😕🦎🦎🦎🦎

پاکش نکردم عکس کفشه همون صفحه ها بگردی پیدا میکنی

وای خدا پس چجوری چای میریختی برا خودت کلا یعنی استفاده نمیکرد؟.

تو کتری یا سماور استفاده میکردیم

همه چی داریما ولی تو کابینته 

سلام عزیزم @گیلان_دخت     @جیمز_باچر     دیروز رفتم رو ترازو 68 بودم &nbs ...

نوش جونت

نوش جان وزنت چقدر بود؟  من تغییر نداشتم

68.800 200گرم کاهش

سلام دوستان

صبحانه دوتا تست پروتین ۹ گرم پنیر خامه ای ۵ گرم گردو

میان سیب چای خرما

نهار آش دوغ

میان بادوم مویز 

شام عدس پلو ۱۰ قاشق با ۴ قاشق واویشکا(قبل ساعت ۷ میخورم)

ورزش میم ساعت رقص

مجاز ۱۲۰۰مصرف۱۲۰۰

@فرفرری    

@شیوام۷۷۷۷    

وزن اولیه 72وزن این هفته ۶۳/۶۰۰ وزن هدف ۶۰ 😍😍
2451