2777
2789
عنوان

کاربر خوشگلههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 54 پست
جان

ضمن اینکه منم کنکوری هستم(البته ارشد) اما دو روزه به درس و مشقم نرسیدم همش منتظر پیامای شما بودم😂😂😂♥️

منو یاد جوونیای خودم میندازی🤣🤣🤣(۴ سال پیش)

❤️‍🩹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها اصن دلم نمیخواد برم تو تاپیک خودم کاش ترکیده میشد اینجا خبرشو ب شماها میدادم فقط

عزیزم فردا لینکش رو بذار تو تاپیک نی نی یار حذف تاپیک 

و اینکه به توهین ها بی تفاوت باش اگه انقد دلشون سیاه نبود انقد اینجا تاپیک خیانت و دعوا و مادرشوهرم فلان گفت جاریم فلان کرد اینجا پربازدید نمیشد

بی‌تفاوت باش و اصلا بهشون جواب نده 

بهترین ها نصیبت بشه الهی میدونم الان قلبت پر از پروانه‌ست😍🥺

من ۴ ساله تو یه رابطه هستم بعضی وقتا از بس عاشقم هی میگم خدایا شکرت بخاطر این حس قشنگ

امیدوارم برای شما هم دو طرفه باشه😍♥️

❤️‍🩹

ای جانم عزیزم😍😍ایشالله بهم برسید

ان شاالله هرچی به صلاح باشه همون بشه😍

خلاصه فردا خبرای جدیدتر رو به ما اطلاع بده ما فضول نیستیم ولی داستان عشقی دوس داریم🤣🤣🤣♥️♥️

شبت بخیر

❤️‍🩹

پیام داده ک شب رو منتظرش نباشم فردا صحبت میکنه باهام.

کلا حس خوبی میگیرم از رابطتون...معلومه مهمی براش فقط بعد اینکه رابطه تون جدی شد سعی کن خودتو کنترل کنی زیاد بهش محبت نکنی تا اون وابستت شه نمیگم که احیانا تو نمیتونی جلو احساساتتو بگیریا نه عزیزدل...فقط برحسب تجربه دارم راهنماییت میکنم و تحسینت میکنم که پاپیش گذاشتی ولی اگ تو رابطه هی قربون صدقش بری دلسرد میشه

«ما از امید نوشتیم و تمام کلماتمان جوانه زدند.^^☁️🌱🤍»
بچه ها لطفا یکی تگش کنه من هرچی میزنم نمیاد اسمش😂

@کاربر_خوشگلههه_سابق

عععه اینجایید شما...!؟؟🙌🏻🍁

بیخیال حرف بقیه عزیز...

من براتون تاپیک زدم که چرا برخی از به اصطلاح دوستان تاپیک هاتون رو میترکونن...ببخشید خلاصه 🙃

حس قشنگ و شیرینی ازتون میگیرم ...برا همینه‌‌ که برام محترم و عزیزید...براتون پست هم گذاشتم اگه خاطرتون باشه..‌‌. کاش ما رو بی خبر نذارید... وقت داشتید و اوکی بود حتما به یه طریقی مطلعمون کنید😊 

در پناه خدا باشید عزیزززز

شب و روزت بخیر و پر از عششششق

🥰💫

الهی و ربی من لی غیرک...🌿🤲🏻