2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید بگین یعنی چی👀🙂💜

206 بازدید | 20 پست

بچه ها یه پسره همینجوری بهم گفت «پروندتم‌ که سنگینه😂»نفهمیدم منظورش چیه دقیقا چون من چیزی که بهش نگفتم اینجوری گفت تعجب کردم🤔منظورش از چه لحاظ بوده یعنی؟!

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی با خیلی ها بودی فکر کنم 

کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم  بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم   میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤
جرم زیاد کردی خواهر

نه والا مجازی گفت بهم🙂

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
نه والا مجازی گفت بهم🙂

پ جرم مجازی زیاد کردی 😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ولش کن ردیه طرف .منظورش اینکه مثلا خلاف ملاف کردی :/

اخهذمن چیزی نگفتم از خودم بهش😐

پ جرم مجازی زیاد کردی 😂

اخه آشنا که نبود 😐بعدم چیزی از خودم بهش نگفتم که

میزدی یدونه تو گوشش .  تو نمیدونستی واسه چی زذی ولی اون میدونه واسه چی خورده

نمیدونم والا چی بگم

اخه آشنا که نبود 😐بعدم چیزی از خودم بهش نگفتم که

بابا خواسته ی دستی بزنه خواسته ی چیزی بگه ذهنت درگیر بشه بیخیال

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️