2777
2789

چند سالگي

منظور صبح،نهار،عصر،شب كي

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

زیر یکسال هم میشه صبحونه بده

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر یکسال هم میشه صبحونه بده

با اب مخلوط ميكنم ميدم ميخوره مشكلي كه نداشته باشه؟١ سالشه

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
من از 9ماهگی به جفت بچه هام دادم ولی از مقدار خیلی کم شروع کردم تا الان که بزرگه 8سالشه وهر روز با ا ...

من با اب مخلوط ميكنم ميدم مشكل كه نيست، ؟ تازه ١ سالش شده

زيادم ميخوره 

باعث ميشه عرق سوز بشه ؟؟؟

با اب مخلوط ميكنم ميدم ميخوره مشكلي كه نداشته باشه؟١ سالشه

ن عزیزم با ارده بدع فرنی اگه دوست داشت باشه با کره بده بمال رو نون تست با اتمیل بده

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من خودم پنج شیره میریزم توشیر باشیشه میدم به پسرم ۱۷ماهشه

پس ميشه بريزم شيرش، ؟؟ميترسم عرق سوز بشه 

شب دادم خودشم 

با اب مخلوط ميكنم ميخوره دوست داره 

تازه شده ١ سال

من با اب مخلوط ميكنم ميدم مشكل كه نيست، ؟ تازه ١ سالش شده زيادم ميخوره  باعث ميشه عرق سو ...

خب هر جیزی زیادش خوب نیست فرقی هم نمیکنه چی باشه 

چون هم معده رو روون میکنه هم طبعش گرمه وهم قند زیادی داره 

روزی 1تا دوقاشق مشکلی نداره

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید