2777
2789

آش شله و بستنی و شیرخشک. کم بخور نترکی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم دو ماهه وزنم ثابته بترکم؟؟ 😢😅 

وای نکو من دکترمو کشتم مولتی میخوردم وزنم میرفت بالا قطع میکردم وزن اصلا اضافه نمیکردم دکتر گفت علم بردی زیر سوال دکتر مونده بود مولتی بخورم یا نخورم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

لیدی میل...ماهی..کباب...اجیل ...بستنی روزی یک یادوتا...دلسترمن بااینا نتیجه دیدم 

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
وای نکو من دکترمو کشتم مولتی میخوردم وزنم میرفت بالا قطع میکردم وزن اصلا اضافه نمیکردم دکتر گفت علم ...

من مولتی هم میخورم روزی دوتا انگار نه انگار وزنم نمیره بالا  کم اشتها هستم 

آجیل میوه خرما ارده سعی کن چیزای طبیعی بیشتر بخوری 

من دوبار حامله شدم بار اول ۲۸ کیلو اضافه وزن داشتم بار دوم حدود ۲۲ کیلو باور کن فقط خودم ورم کرده بودم هردوتابچهام وزنشون به سه کیلو ونیم هم نرسید از نیم کمتر بودن ولی شیرخودمو که خوردن اونموقع تپل شدن چون شیرم چرب بود و منم چیزای طببعی ومقوی میخوردم

بی توقع مهربان باشیم...
لیدی میل...ماهی..کباب...اجیل ...بستنی روزی یک یادوتا...دلسترمن بااینا نتیجه دیدم 

بستنی خیلی شنیدم برای جنین بده بخاطر تخم مرغ خامی ک استفاده میشه. دلستر و مایعات گازدار ضرر نداره؟