2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری میتونید این سریالو ببینید خدایی حس نمیکنید به عقل و شعورتون توهین شده؟؟😐

اخ دقیقا

اصن استادش کجا بود ک یهو بیاد رو کار

یا همین قضیه کنار اومدنشون با زن مقتول پسرشون

خدایا شکرت
چطوری پسر بچه باهاش خوب شد

موقع اثاث کشی رفت باهاش حرف زد گفت اگه تو نیای منم نمیرم پسره گفت بابامو دوسش داشتم چرا کشتیش گفت بابات زندگیمو نابود کرده بود دعوامون شد و اون یه اتفاق بود گفت هیشکی نباید جای بابام بیاد امیرعلی هم گفت من جای بابات نیستم من اومدم کنارتون باشم

بعدم واسش تولد گرفتن پسره هم خوب شد باهاش

خدایا شکرت
چجوری میتونید این سریالو ببینید خدایی حس نمیکنید به عقل و شعورتون توهین شده؟؟😐

آره من حس میکنم الناز بیچاره کلا از پسره و خانوادش خوشم نیومد😐البته فیلمه الکیه 🤣

🌹🌹🌹
اخ دقیقا اصن استادش کجا بود ک یهو بیاد رو کار یا همین قضیه کنار اومدنشون با زن مقتول پسرشون

وای اصلا هیچجوره تو کتم نمیره این فیلم چجوری میشه یه پسر یکیو اینهمه مدت دوست داشته باشه بعد به اجبار زن بیوه ی مقتولشو بهش بندازن بعد اینقدر نازشم بکشه وبه دختره بگه ازدواج باتو انتخاب خودم بود😐😐😐😐😑😑😑😑😑😐😐😐😐

فقط دل و قلوه دادناشون🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😷😷

وای اصلا هیچجوره تو کتم نمیره این فیلم چجوری میشه یه پسر یکیو اینهمه مدت دوست داشته باشه بعد به اجبا ...

یعنی دل و قلوه میدن فحش میدم و حرص میخورم😂😂😂پسرای الان با بزرگتر از خودشون قبول نمیکنن ازدواج کنن بعد این بیاد با زن مقتول با دوتا بچه

هیچی هم از سنش نمیگن

بعد انقدم خونوادش حمایتش میکنن الناز بدبختو به باباش لو دادن

خدایا شکرت