2777
2789
عنوان

شوک قلبی ریوی به کودک 9 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 42 پست
باید دوباره مدرسه ها مجازی بشه.انفلوانزا زیاد شده خراراشکر بخیر گذشت

خدا کنه تعطیل شن من دیگه دلم نمیخاد بره پیش دبستانی . از اول سال تا الان سه بار مریض شده . 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه تعطیل شن من دیگه دلم نمیخاد بره پیش دبستانی . از اول سال تا الان سه بار مریض شده . 

اون دیگه تصمیمش با خودت هست گلم

برادر # یکساله # سی پی # تشخیص در 1 سالگی # 
فقط خیلی درد کشیده بود به خدا دارم میمیرم از بس گریه کردم  دیگه برام اشکی نمونده

عزیزمم گریه نکن دیگه به خیر گذشته با گریه کردنت بیشتر خودت رو اذیت میکنی فقط به این فکر کن دو روز دیگه با سلامتی میاد خونه من برادرم همیشه بچه بود تشنج میشد الان سی سالشه اما هنوز هم یاد اون روزا می افتم گاهی گریه ام میگیره 

برای سلامتیش اگه در توانته به یه ادمی کمک کن از همین کارتن خوابا یه نونی بگیر با پنیر بده بهشون.

متاسفانه تو مدارس ما کمک های اولیه اصلا اموزش نمیبینند تا در این مواقع کمک کننده باشن 

فقط الویتشون درسهای بدرد نخوره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزمم گریه نکن دیگه به خیر گذشته با گریه کردنت بیشتر خودت رو اذیت میکنی فقط به این فکر کن دو روز دی ...

ممنون گلم که روحیه میدی  

معلما فقط بدتر میکردن با جیغ کشیدن

برادر # یکساله # سی پی # تشخیص در 1 سالگی # 
کروناست انفولانزا اینطوری نیست 

پس گند همه دوز بازی های واکسن در اومده صداش و در نمیارن 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
اون دیگه تصمیمش با خودت هست گلم

اسی امضات چی میگه؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
داداش کوچیکم سی پی داره

ببخشید میپرسم

از بدو تولد اینجوری بود؟ کی سی پی شد؟