2777
2789
عنوان

شوک قلبی ریوی به کودک 9 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 42 پست
گفتن سرفه میکرده بهش اب دادن تو گلوش گیر کرده    

الهی 💔

عزیزم واجب نیست درس و مدرسه به خدا دو روز هم نرن اتفاقی نمیافته الویت سلامتی بچه است 

امروز مدرسه بودم بچه سرفه میکرد شدید ازش پرسیدن چرا اومدی میگفت ماکانم گفته از درس عقب میمونی 

دلم کباب شد 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا مدرسه ها شدن مصیبت و مریضی چرا قبلا اینجوری نبود ماهم مدرسه میرفتیم بچه هام نم میرن فقط ...

دقیقا  اصلا اینطوری نبود بچه ها دوسال تو خونه موندن ضعیف شدن

برادر # یکساله # سی پی # تشخیص در 1 سالگی # 
الان بیمارستانه میگن بهتر هست    

نگران نباشه عزیزم تو بیمارستان بهشون رسیدگی میکنند تحت مراقبته

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

[QUOTE=256946467]الهی 💔 عزیزم واجب نیست درس و مدرسه به خدا دو روز هم نرن اتفاقی نمیافته الویت سلامتی بچه است  ...[/QUOTE

ممنون که درک میکنی

خودش اصرار داشت بره میگفت از درس عقب میمونم

نگران نباشه عزیزم تو بیمارستان بهشون رسیدگی میکنند تحت مراقبته

فقط خیلی درد کشیده بود به خدا دارم میمیرم از بس گریه کردم  دیگه برام اشکی نمونده

این ویروس دیگه از کجا امد😿دختر منم دو هفتس گرفته . دو هفته پیش دبستانی نرفتع امروز زنگ زدن میگفتن بیاد دیگ. گفتم چطوری بیاد حال ندارع 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

وای جیگرم کباب شد

وای باورنمیکنی وقتی رسیدم چه حالی داشتم 

وقتی دیدمش 

رو زمین خوابونده بودنش 

وای خدا تصویرش از ذهنم نمیره  

این ویروس دیگه از کجا امد😿دختر منم دو هفتس گرفته . دو هفته پیش دبستانی نرفتع امروز زنگ زدن میگفتن ب ...

خیلی مراقبش باش  

باید دوباره مدرسه ها مجازی بشه.انفلوانزا زیاد شده خراراشکر بخیر گذشت

جالبه به همین علائم آنفولانزای امسال 

پارسال پریساله میگفتن کرونا

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
دقیقا  اصلا اینطوری نبود بچه ها دوسال تو خونه موندن ضعیف شدن

عزیزم چه ربطی به خونه موندن و ضعیفی داره!!!!! حبس که نبودن خونه ، مدرسه نمیزفتن فقط ، این مریضی معلوم نیست چیه وحشتناک همه گرفتن و داروهم کمه یا نیست تا خوب میشی هم باز برمیگرده 

نمیدونم چرا مدرسه ها شدن مصیبت و مریضی چرا قبلا اینجوری نبود ماهم مدرسه میرفتیم بچه هام نم میرن فقط ...

چون اون زمان ما در معرض میکروب و ویروس بودیم  ولی این دو سه سال انقدر بچه ها تو خونه یا با ماسک بودن بدنشون ضعیف شده

دخترای مامان عاشقتونم ...😘😍