2777
2789

سلام بچه ها کسی هستش اینجا ساکن المان باشه یا در پروسه مهاجرت به آلمان؟

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی😂بازم از هیچی بهتره😅

میتونم بپرسم شغلشون چیه؟ بچه دارن؟بچه دار شدن اونجا بدون حضور خانواده سخته؟🥲

من 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من 

میتونم بپرسم چند ساله اونجایی عزیزم؟ اخه ما هم در پروسه مهاجرت به المانیم،از الان یه کم برای غربت و دوری استرس گرفتم به خصوص که میخام اولین بچه م رو اونجا به دنیا بیارم

میتونم بپرسم چند ساله اونجایی عزیزم؟ اخه ما هم در پروسه مهاجرت به المانیم،از الان یه کم برای غربت و ...

چند سال نیست عزیزم‌تازه اومدم ۹۴ روز شد اینجام. تحصییلی اومدم برای دکتری. ویزا همسرم همزمان با من صادر نشد و در نتیجه تنها اومدم تا کار همسرم هم درست بشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میتونم بپرسم چند ساله اونجایی عزیزم؟ اخه ما هم در پروسه مهاجرت به المانیم،از الان یه کم برای غربت و ...

منم بچه ندارم و میخوام مثل شما اینجا اقدام کنم البته من خیلی سال ازدواج کردم 

چند سال نیست عزیزم‌تازه اومدم ۹۴ روز شد اینجام. تحصییلی اومدم برای دکتری. ویزا همسرم همزمان با من صا ...

ای جان به سلامتی،تبریک میگم عزیزم همینکه تونستی تمام این مراحل رو پشت سر بزاری و خودت رو به خاک اروپا برسونی عالیه،انشالا همسرت هم خیلی زود میان پیشت،

من هم نزدیک ۵ساله ازدواج کردم ،انشالا بتونیم با شرایط اونجا کنار بیایم و بچه های سالم در محیط سالم به دنیا بیاریم

ای جان به سلامتی،تبریک میگم عزیزم همینکه تونستی تمام این مراحل رو پشت سر بزاری و خودت رو به خاک اروپ ...

ممنونم مهربونم انشاالله برای شما هم همه چی خوب پیش بره، موفق باشید

عزیزم میشه بپرسم تو چه مرحله ای از مهاجرت هستین ؟ ماهم قصد مهاجرت ب آلمان رو داریم  زبان رو ا ...

داریم زبان میخونیم عزیزم سطحB1هستیم ماB2احتیاج داریم