2777
2789
عنوان

صدای گلوی نوزاد و ...

22521 بازدید | 20 پست
خواهر زادم یک ماه و چند روزشه.. از وقتی ب دنیا اومد و شروع ب شیر خوردن کرد.. وقت شیر خوردن توو گلوش ی صدایی میومد .. ما بی توجه بودیم.. تا این ی هفته اخیر متوجه میشدیم یهو توو خواب گلوش گیر میکنه و خوارم سرشو بلند ک میکنه خوب میشه.. خواهرم ب خاطر صدای گلوش و خرخرش و گیر کردن گلو دیروز بردش دکتر. دکترش گفت رفلاکسه.. مشکل دیگه ای نیست. اما خواهرم اونقدر حساسه ک اصلا نمیخابه و همش حواسش ب چه ست و فک میکنه دخترش مشکل داره اومدم تاپیک زدم تا بدونم کسی چنین مسئله ای برا نوزادش بوده یا هست؟
عزیزم انشالله زودی خوب میشه....اگه تهرانی پیشنهاد میکنم پیش دکتر باستانی زاده هم ببرش بعد پل رومی... درضمن نوزاد رو جای تخت نخابونید حتما یه شیب 30درجه به تشکش بدید یعنی از سر تا کمر شیبدار باشه
قضاوت نمیکنم.... تا قضاوت نشوم....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زور میزنه یا گریه میکنه کبود میشه ? به نظر من این مسئله رو حتما به پزشک بگید واسه رفلکس شبها حتما به پهلو بخوابونه .... پهلو راست بهتره ... پشتش بالش بیزاره تا برنگرده رو کمر
وای دکتر باستانی ؟ نههههههههههههههههههههههههههه به نظر منم شیر زیاد میخوره میاد تو گلوش زیر سرش یکمی بلند باشه و به پهلو بخوابونه در مورد کبودی هم .... کی کبود میشه مثلا؟؟ من پسرم وقتی زیر دو سه ماه بود بااینکه تابستون بود تا لباسشو عوض میکردیم و یه هوا به تنش میخورد کبود میشد خیلی سرمایی بود هنوزم هست ولی بزرگتر شد دیگه کبود نشد
دو شب پیش تا صبح نق میزد.. مامانش بهش شیر میدا ستانو میمکید ساکت میشد اما باز نق میزد گریه میکرد..خواهرم دیگه دستپاچه شد البته خواهرم خیلی ترسو و حساسه