2777
2789

سلام وقتتون بخیر برای یه نفر یه مشورت میخواستم

قراره ازدواج کنن انشالله ولی پولشون ب رهن توی تهران میرسه 

منتهی اگ یکم خودشونو بتکونن با وام میتونن ی واحد اندیشه یا پرند بخرن شایدم کرج منتهی قولنامه ای ن سند دار .

کارشونم تهرانه و بیشتر اقا چون‌دانشجوم هست 

ب نظرتون رهن کنن یا بخرن

چقد مسافت اذیت کنندس ؟

کدومش به تهران مسیرهاش راحت تره؟

خود کرج بخرن، سمت گلشهر قولنامه ای خوبه نزدیک مترو و اتوبان هم هست دسترسی اش خوبه امکاناتش خوبه 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خود کرج بخرن، سمت گلشهر قولنامه ای خوبه نزدیک مترک و اتوبان هم هست دسترسی اش خوبه امکاناتش خوبه  ...

عزیزم قولنامه ای معتبره؟ بعدا رو دستشون نمیمونه؟

چون دیشب انگار اخبار میگف قراره جمع کنن و اعتبار ندارن نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود کرج بخرن، سمت گلشهر قولنامه ای خوبه نزدیک مترو و اتوبان هم هست دسترسی اش خوبه امکاناتش خوبه  ...

جاش برای زندگی خوبه گلشهر؟

من عمو و عمم کرجن ولی نمیدونم گلشهر دقیقا چطوره نرفتم ینی ب اون صورت.

خود کرج بخرن، سمت گلشهر قولنامه ای خوبه نزدیک مترو و اتوبان هم هست دسترسی اش خوبه امکاناتش خوبه  ...

اندیشه هم امکاناتش خیلی زیاده اما فاز یک خیلی شلوغ شده ولی قیمتای بهتر توی فاز چهار و پنج هست.

پیر میشن از رفت و آمد به تهران ،باز اندیشه نزدیک تره پرند که ته دنیاست ، به هیچ عنوان هم قولنامه ایی نخرن چون کلاهبرداریه ، تهران وسط شهر هم رهن خیلی فرهنگش و سطح زندگی بهتر از اینجاهاس که گفتی و خرید خونه هم راکده و تا چند سال میگن همین قیمت میمونه اما هر روز از اطراف تهران به تهران رفتن آدمو دیونه میکنه از ترافیک و خستگی

اندیشه به کرج نزدیکه بعید هم میدونم بتونن اونجا بخرن ولی پرند میتونن قیمتها پایین تره هردو به تهرا ...

اندیشه اونقدر گرون نبود از پرند گرون تره ولی وام دارن اکثرا میشه مثلا ۲۲۰ نقدینگی میدی ۳۲۰ وام ۱۸۰ رهن میذی 

اگ بخای بشینی باید ۱۸۰ ام خودت بدی 

این برای یه واحد ۶۰ متری ۶۵ متریه فک کنم خودم دیدم.

پیر میشن از رفت و آمد به تهران ،باز اندیشه نزدیک تره پرند که ته دنیاست ، به هیچ عنوان هم قولنامه ایی ...

خانواده شوهرش پرندن منتهی چون برشکست شدن پولشون دگ ب همینجا میرسیده و ..

جاس بدی نیس انگار ولی ب خود تهران خب نمیرسه قطعا.

جاش برای زندگی خوبه گلشهر؟ من عمو و عمم کرجن ولی نمیدونم گلشهر دقیقا چطوره نرفتم ینی ب اون صورت.

خوبه آره مخصوصا از چهارراه گلزار ب سمت اتوبان اونورا خوبه، من قولنامه ای نخریدم ولی پسر عمم ۳ ۴ سال پیش خریدن خیلی راضی هستن

اندیشه هم امکاناتش خیلی زیاده اما فاز یک خیلی شلوغ شده ولی قیمتای بهتر توی فاز چهار و پنج هست.

انديشه رو نمیشناسم

اندیشه اونقدر گرون نبود از پرند گرون تره ولی وام دارن اکثرا میشه مثلا ۲۲۰ نقدینگی میدی ۳۲۰ وام ۱۸۰ ر ...

اونا الکیه بابا توی آگهیا میخوان گول بزنن زیر یک میلیارد و دویست سیصد خونه نیست که اندیشه

به نظرم بخرن بهتره بخدا اجاره نشینی از رفت و آمد تا تهران سختتره خب شوهرشم دانشجو هست درس تموم میشه ...

فعلا کار شوهرش دانشجوییه و مونذن چیکار کنه درامد خوبیم بده درسم بخونه از اونور رقت و امد اینطوریه همه گفتن پیر میشی ت مسیر خودش گیر کرده گفتم براش ی نظر بپرسم 

ادم نمیدونه فکر ارتقای ملک باشه یا خستگی مسیر 

بعضی وقتام میگ میخام زندگی کنم ن پیر شم ت راه 

من خودمم میگم‌بخره بهتره چون پیری نمیده اگ اونقد اذیت نکنه میشه خابید ت راه اصن