2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 4249 بازدید | 525 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نیانn   @دلبراماوحشی    ‍ ‍ @عسلگیسو   @پرنسس1234     ...

سلام سعیده جون چند بار نی نی یارو تگ کردم ولی دیگه جواب نداد نمیدونم چرا.همه گیر دادن به اسم هانی دیروز منم با یکیشون جروبحثم شد بگو به شما چه ربطی داره اسم کاربریش چیع

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤
میخوام صدسال سیاه آروق با پیاز برنگرده🤣🤣🤣خدا نکشتش با این اسم

خودش داره پیامتو میخونه. زود برمیگرده. سلام مخصوص بهت رسوند

بیایید برای هم آرامش باشیم همه خسته ان❤️
سلام سعیده جون چند بار نی نی یارو تگ کردم ولی دیگه جواب نداد نمیدونم چرا.همه گیر دادن به اسم هانی دی ...

سلام عزیزم خوبی، آخه اصل کار خودشه ک عشقه، هر کسی با ی اسم حال میکنه، این بنده خدا هم دوست داره با این اسم بیاد. اگه درک کنن 

سلام عزیزم خوبی، آخه اصل کار خودشه ک عشقه، هر کسی با ی اسم حال میکنه، این بنده خدا هم دوست داره با ا ...

ممنون گلم .آره بخدا دوس دارن تو همه چی نظر بدن

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤

دومی برای بهداشت عمومی نی نی سایت تعلیق بمونه بهتره🤢

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چقدر سطحی نگری

چقد بی جنبه ای 

الان دیدم هرکی گفته تو به جدی گرفتی و عصبی شدی

بی خیال باو شل کن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چقد بی جنبه ای  الان دیدم هرکی گفته تو به جدی گرفتی و عصبی شدی بی خیال باو شل کن

عزیزم ادب چیز خوبیه. حرف من چیه جواب تو چی بود؟من برای برگشتن دوستان تلاش می‌کنم شما ب اسمش گیر دادی، این بی جنبگی نیست 

به نظرم کسی که همچین اسمی گذاشته، جنبه ش خیلی بالاست. 

چندباری دیدمش تو سایت، اکثرا هم بخاطر اسمش باهاش شوخی میکنن، ندیدم تا حالا جواب کسی رو با لحن تند بده. 

نی نی یار پنجم چند شب قبل گفتن الان بخاطر این وضعیت بر نمی گردونن، درخواست بدن چند وقت بعد برمیگردن