2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 4249 بازدید | 525 پست
عزیزم ادب چیز خوبیه. حرف من چیه جواب تو چی بود؟من برای برگشتن دوستان تلاش می‌کنم شما ب اسمش گیر دادی ...

باشه بابا ولم کن🙁ریپ نزن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

به نظرم کسی که همچین اسمی گذاشته، جنبه ش خیلی بالاست.  چندباری دیدمش تو سایت، اکثرا هم بخاطر ا ...

قربون آدم چیز فهم، خلاصه یکی پیدا شد موقعیت و درک کنه، بله منم منظورم همینه، بقدری این دختر خوب و شوخ طبعه ک وقتی تو سایته همه حالشون خوبه البته با @جیگر 699 کامل میشن

بیایید برای هم آرامش باشیم همه خسته ان❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐آروغ با عطر پیاز 😐😐🥲🥲ینی چطور به ذهنش رسیده این اینو بذاره

اه اه حالم بهم خورد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
قربون آدم چیز فهم، خلاصه یکی پیدا شد موقعیت و درک کنه، بله منم منظورم همینه، بقدری این دختر خوب و شو ...

با اون کاربر دیگه برخوردی نداشتم اگه دیدمشم یادم نمونده

ولی این کاربر با اون اسم خاصش جلب توجه میکنه 😁 آدم فراموشش نمیکنه

ما حالمون از اسمش ب هم خورد اسی از خودش ک حالمون ب هم نخورده ک بت برمیخوره جانم! خب واقعا هر چقد خودش خانوم خوبی باشه اسمش حال ب هم زنه قطعا خودشم میدونه پس کسی چیز بدی نگفته 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
عزیزم ادب چیز خوبیه. حرف من چیه جواب تو چی بود؟من برای برگشتن دوستان تلاش می‌کنم شما ب اسمش گیر دادی ...

زیاد سخت نگیر بانو اتفاقا من یه روز باهاشون صحبت کردک دختر باجنبه ومهربونی بود،خودش مطمئنن میدونه بچهادارن باهاش شوخی میکنن امیدوارم زودتر برگرده

لطفالایک نکنید،ممنون
ما حالمون از اسمش ب هم خورد اسی از خودش ک حالمون ب هم نخورده ک بت برمیخوره جانم! خب واقعا هر چقد خود ...

آخه دوست نزدیکیم. درک موقعیت نمیکنن

بیایید برای هم آرامش باشیم همه خسته ان❤️