عزیزم ادب چیز خوبیه. حرف من چیه جواب تو چی بود؟من برای برگشتن دوستان تلاش میکنم شما ب اسمش گیر دادی ...
باشه بابا ولم کن🙁ریپ نزن
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
به نظرم کسی که همچین اسمی گذاشته، جنبه ش خیلی بالاست. چندباری دیدمش تو سایت، اکثرا هم بخاطر ا ...
قربون آدم چیز فهم، خلاصه یکی پیدا شد موقعیت و درک کنه، بله منم منظورم همینه، بقدری این دختر خوب و شوخ طبعه ک وقتی تو سایته همه حالشون خوبه البته با @جیگر 699 کامل میشن
ما حالمون از اسمش ب هم خورد اسی از خودش ک حالمون ب هم نخورده ک بت برمیخوره جانم! خب واقعا هر چقد خودش خانوم خوبی باشه اسمش حال ب هم زنه قطعا خودشم میدونه پس کسی چیز بدی نگفته
«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔