2777
2789

من واسه ماه عسل میرم کیش تقریبا اواخر یازده 

با تور

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من زمستون میرم قشم انشالله

ولی خب من ساکن بندرم😄

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
چقدر خرج داره با تور  از کجا میرین؟

تقریبا ده تومن 

پنج روزه 

از اصفهان

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

امضات 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😘😘😘😘😘😘

😆😆😅😘😘

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
چند روز ؟ کل هزینه اش ؟ رفت و برگشتتون از کجا بود ؟

سه روز 

والا هزینه خود سفر تنهارو حساب نکردم چون ما ب قصد خرید رفتیم و خب هزینمون بالا رفته بود

از کرمان رفتم عزیزم با ماشین شخصی 

جالبه تو شهر ما اکثرا پولدارن ولی فقط مشهد میرن انگار شهر واستان دیگه ای تو ایران وجود نداره 😂

کدوم استانی؟ 

من کرمانم اکثرا ب تعطیلی میخوریم‌ میریم‌ بندر و قشم😂😂😂

زمانمون ب مشهد و جاهای دیگه نمیخوره

سه روز  والا هزینه خود سفر تنهارو حساب نکردم چون ما ب قصد خرید رفتیم و خب هزینمون بالا رفته بو ...

همیشه به تفریح و خرید ان شاءالله

خوبی استانهای جنوبی اینه که هزینه سفرشون به کیش و قشم خیلی مناسب درمیاد

مخصوصا که با ماشین شخصی برن

ولی ماها که تهرانیم فقط خداتومن باید پول بلیط هواپیما بدیم 🥲

همیشه به تفریح و خرید ان شاءالله خوبی استانهای جنوبی اینه که هزینه سفرشون به کیش و قشم خیلی مناسب د ...

ممنون عزیزم 

آره دیگه ما هم ب تایممون میخوره هم ارزون تر درمیاد برامون نسبت ب شما

ولی خب از طرفی خسته میشیم تکراری شده واسمون شهرای شمالی و غرب کشور واسه ما گرون درمیاد😂