2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست

خوشگلی از نظر هرکس یه تعریفی داره قد بلند و پوست سفید و لب قلوه ای سلیقه همه نیست هیچ ادمی کامل نیست یکی ظاهرش زیباست اخلاقش خوب نیست یکی جفتش داره اندامش خوب نیست و... مهم اینه اعتماد به نفس داشته باشه ادم کسی ک خودش خودشو زیبا ببینه به بقیه هم القا میکنه لیلی زیبا نبود مجنون عاشقش شد مهم مهریه ک به دل میشینه شما وقتی اینقد بدون حسادت زیبایی خواهرت گفتی قلب زیبایی داری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از خواهرم خوشگل ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترم‌ولی  اون خواستگار بیشتری داشت چون از من بزرگتر بود و خانوادم همش در تلاش بودند اونو شوهر بدن بزرگترین ترس مادرم این بود که من شوهر کنم اون بمونه .اون‌که ازدواج کرد خانوادم راحت شدند و اصلا توحهی نکردند به این که  من هم باید شوهر کنم  فکر میکردند این‌که خوشگله حتما پسر شاه ‌‌پریون با لشگرش میاد منو‌ التماس کنان میبره  . از اون طرف من خوردم به دوره بی شوهری دهه شصتی ها و کمبود شوهر .حالا ببا زندگی خواهرمو ببین زندگی فقیرانه و سرد وبی روح منو‌ببین 

من ترکیبی ازتوو خواهرتم 

سفیدوشیک خوشگل ولی هیکلم درشته  

البته این چیزیه ک بقیه میگن خودم خیلی اعتقادی ندارم بنظرم خیلی عادیم

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم

نوع اول ...شوهرم خیلی دوستم داره ، اوائل همش منو کنترل میکرد و نمیذاشت جایی برم و خیلی چیزای دیگه🤦🏻‍♀️با مادرم رفتم پیش مشاور گفت که همسرتون پارانوئید خفیف داره و شما باید بهش حس اعتماد بدین ...خیلی حس بدی بود🤯  اما با رفتارم بهش اعتماد کامل دادم که همیشه از من آسوده خاطر باشه خداروشکر همه چی بهتر شد

منم خواهران از خودم خیلی سر ترن خیلییی  .همه مقایسمون میکنن و راستش تا به حال یه ۵ نفری هم بهم گفتن زشت ولی همیشه با خودم میگم حتما خدا خیلی دوستم داشته که زشت آفریدتم چون دوست نداره کسی بهم نگاه کنه اینجوری به خودم قوت قلب میدم یکم هم به خاطر گرایش به زیبایی اذیت میشم ولی راضیمم به رضای خدا قربونش برم

من هم خوشگلم هم بااخلاق هم خوش هیکل و تو دل برو😂😂😂

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
منم خواهران از خودم خیلی سر ترن خیلییی  .همه مقایسمون میکنن و راستش تا به حال یه ۵ نفری هم بهم ...

عزیزم همه ی ما نقاشیه خداییم روی زمین 

هممونم خوشگلیم چون خدا مارو کشیده 

از نقاشیه خدا ک نباید ایراد گرف دلش میشکنه

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
خوشگلی خوبه ولی شانس عزیزم شانس  من یه خوشگلایی دیدم که بدبخت شدن و یه زشتیایی که خوشبخت عالمن

ببخشید لایکت کردم ولی حرفت حق

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
من سفید نیستم اتفاقا سبزه ام ولی خب خدایی چهرم خوشگله همه میگن دماغم‌البته عمله لبامم از اول جوری بو ...

هم خوشگلی هم جذابی 

پندی‌برای‌یک‌عمر‌؛ ..نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند.   (:  .....   شبِ همه ی ما یکی بود تاریکی هایمان فرق داشت....،                       ...                        بیمار#