2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قطعا زیبایی خیلی خوبه

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
منم صورتم پر لکه شده .احتمالا هم واسه کبدم هست تاز گی حجامت کردم.اگه بتونم دوره اش رو کامل کنم خیلی ...

منم همینجوری یعنی حجامت خوب می‌کنه منم مشکلم فقط پوستمه

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

زیبایی خوبه ولی من معتقدم خدا همه چیزو به یکی نمی‌ ده یکی باهوش ولی زیبا نیست یکی برعکس یکی خوشگله اما باردار نمیشه یکی زشته اما باردارمیشه.به نظرم آدم باید به نعمت‌هایی که خدا بهش داده تکیه کنه اونوقت همیشه راضیه. شاید اوایل جوانی برای زیبایی خودتو مقایسه کنی ولی چهل ساله که شد دیگه اون اولویت زندگیت نیست چیزای دیگه میشن اولویتت.پس همیشه شاکر باش و مطمین باش یه ویژگی منحصر به فرد داری که خواهرت ندارع 

من از کسی خوشم اومد قدش ۱۹۰  و زیبا بود و بارها پیش همه گفته زن قد بلند و زیبا میخوام و من با ...

عزیزم اینو از من سن بالا گوش کن. اگه خداوند تقدیرتون رو باهم زده باشه. هییییییچ چیز تاکید میکنم هیییییچ چیز مانع نیست. 

تا جاییم که من میبینم پسرهای قد بلند اتفاقا دنبال دخترهای عروسکی هستن. 

من قد بلندم . سفیدم. موهام تا نزدیک رون پام. و بنظر بقیم زیبام. اما پشت بخت موندم. و پیر دختر شدم. 

همه چیز دست خداست. خاست خداست. 

نگران هیچی نباش. و مدام بگو خیلی جذاب و عروسکی هستی. اینقدر بگو تا ملکه ذهنت بشه . و ارتعاش بده برای بقیه. 

عزیزم اینو از من سن بالا گوش کن. اگه خداوند تقدیرتون رو باهم زده باشه. هییییییچ چیز تاکید میکنم هییی ...

فدات بشم انشاءالله به حق فاطمه زهرا ی بخت عالی ی مرد سالم و مهربان و پولدار و مث خودت زیبا بیاد خواستگاریت و خوشبخت بشی به حق علی 🤲🏻🧿❤️

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...

دوست من دبیرستان که بودیم زیباییش به چشم بود استایل بدن عالی چشم و ابرو مشکی پوست آینه .ازدواج کرد طلاق گرفت رفت دنبال درس پیشرفت کرد رفت ایتالیا وقتی برگشت متوجه شد سرطان سینه داره والان درگیر درمان الان اون زیبایی از بین رفته .وفقط منتظر اینه که درمانش تموم بشه.همیشه 

فدات بشم انشاءالله به حق فاطمه زهرا ی بخت عالی ی مرد سالم و مهربان و پولدار و مث خودت زیبا بیاد خواس ...

گلم از من که گذشت.. ممنونم از محبتتون. 

الهی نصیب خودتون مهربون و تموم دختران جهان خلقت بشه 🙏❤

گلم از من که گذشت.. ممنونم از محبتتون.  الهی نصیب خودتون مهربون و تموم دختران جهان خلقت بشه 🙏 ...

مگه چند سالتونه .خدا بزرگه همیشه