2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست

منم نوع اولم.و تا مجرد بودم خیلی بیشتر از خواهرم خواستگار داشتم.

اما اصلا ربطی نداره.خواهرم انقدر دختر خوبیه انقدر خداترس و خوش ذات هست و خوش اخلاقه.که ازدواج خیلی خوبی کرده.

الانم از من خوشگلتر شده.

بنظر من ۹۹ درصد اخلاق خوبه.

منم یه مادرم ...
ممنون عزیزم از راهنمایید🙏🏻🌹 برای این ژل شستشو چه مارکه بهتر و با کیفتتره؟ شما میدونی؟ قیمتش مهم ...

بله اگه خیلی پوستش چربه روزی دوبار بشوره اگه نه روزی یکبار 

من فقط هیدرودرم استفاده کردم خوب بوده بازم بپرسید شاید مارک بهتریم باشه. داروخانه ها هم مشاوره میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادآوری اب نصب کن رو گوشیت همیشه 8 تا بخور  خیلیییی تاثیر داره رو پوست  یه ورق قرص آسپری ...

برای پوست های چرب وجوش دار هم خوبه؟

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
برای پوست های چرب وجوش دار هم خوبه؟

پوست من معمولیه برام خیلی عالی بود قشنگ همون لحظه تاثیرشو میدیدم شما هم یک ورق بگیر همونجوری که گفتم استفاده کن 

البته اگه با اسپرین مشکلی نداری

راستی شما پوستت چربه ماست کم چرب بزن پس

پوست من معمولیه برام خیلی عالی بود قشنگ همون لحظه تاثیرشو میدیدم شما هم یک ورق بگیر همونجوری که گفتم ...

ممنونم از توضیحتون

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
شایدم از کبدته حجامت خوبه

منم صورتم پر لکه شده .احتمالا هم واسه کبدم هست تاز گی حجامت کردم.اگه بتونم دوره اش رو کامل کنم خیلی خوبه.

ان شاء الله که خوب میشم

سلام عزیزم .ببین من ندیدمت شاید تو هم خیلی خوشگلی اما چون اعتماد بنفس نداری دیگران متوجهت نمیشن .حالا در کل .من الان ۳۵ سالمه و از نوع اول بودم از بچگیم و باید بگم اره خوشگلی واقعا لذت بخشه .بازخورد مثبت میگیری از دیگران حس خوب بهت میدن خودت خودت و توی آینه میبینی کیف میکنی و.... اما دلیل اینکه سن و سالم و گفتم این بود که بهت بگم زیبایی خیلی مهمه اما اصل زندگی بر پایه چیزای مهم تره .ببین من و خواهرم خیلی خوشگل بودیم توی فامیلمون مخصوصا از همه ی دخترا تو مهمونیا بیشتر به چشم میومدیم .اما خواهر بزرگترم خیلی درگیر زیباییش شده بود و فکر میکرد الان همه چیز رو صاحبه و براش اصل ترین اصل زندگی بود .خلاصه کنم برات نه هنر یا. گرفت نه کتاب میخوند هیییچی با خودش میگفت چون خوشکله حتما شانس بیشتری برای زندگی خوب داره .ولی من برعکس اون در کنار اینکه خدا رو شکر میکردم واسه نعمتی که بهم داده همیشه اصل برام ارتقا دادن ذهنم و روحم بود .کتاب میخوندم و میخونم .ورزش میکردم .هنر یاد گرفتم دانشگاه رفتم و.... هیچ بدهی به خودم ندارم .اما الان که سن جفتمون رفته بالا اون چهل و منم سیو پنج خب طبیعتا زیبایی کم میشه .بدن و صورت افت میکنن و .الان که به خودم نگاه میکنم میبینم واقعا چقدر آپدیتم .چقدر ذهن پری دارم و چقدر روح آماده ای دارم برای هرر کاری ولی خب خواهرم....خودت تصور کن .

من دومی‌ام. ولی گاهی خوبه به نظرم. چون ازدواج تو این دور و زمونه منو می‌ترسونه از بس آدم نمی‌دونه با کی قراره بره زیر یه سقف. قراره زندگیت بدتر شه یا بهتر. خواستگار ندارم ولی آرامش دارم. نشستم یه گوشه ماستمو میخورم

منم صورتم پر لکه شده .احتمالا هم واسه کبدم هست تاز گی حجامت کردم.اگه بتونم دوره اش رو کامل کنم خیلی ...

امیدوارم عزیزم یه سری دارو اینا هسن قبلش بخوری بهتر جواب میده انار اب انار اینام خوبه برای حجامت خونو رقیق میکنه