2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست
آره واقعا. کم پیدا میشه هم خوشگل باشی هم زندگی خوب و روبه راهی داشته باشی. 

من دیدم قد بلند سفید خشکل دماغ کوچولو خودشم عشوه ای شوهرش پولدار وعاشقشه رازموفقیت زندگیشون اینه نمازشون سروقت اللخصوص شوهره

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤

من نوع یکم با اجازتون 😂😂  ببین اینکه به قول شما هرجا میره ادم هی بقیه زوم میشن. رو ادم منکه موذب میشم بعضی وقتا جلو شوهرم خجالت میکشم چون میدونم واقعا چه حسی پیدا میکنه خیلی قیافش یجوری میشه اصلا😂😂😂 و اینکه یه سریا  حسادت میکنن ادم اذیت میشه منم از راهنمایی همینجور بودم تو مدرسه بیرون همه نگا میکردن ولی بیشتر اعتماد به نفس مهمه که ادم بقیه رو مجذوب میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشکلم ولی اخلاق ندارم..

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
من دیدم قد بلند سفید خشکل دماغ کوچولو خودشم عشوه ای شوهرش پولدار وعاشقشه رازموفقیت زندگیشون اینه نما ...

من اینو امتحان کردم به خدا یسالی نماز میخوندم ولییییی مشکلاتم چندین برابر شد غمم بیشتر شد بعضیا میگفتن باید ازین مرحله بگذری تا رشد کنی اما نتونستم 😞 با اینکه خیلی احساسش میکردم وجود خدارو اما تحمل سخت بود نتونستم ول کردم 

من دیدم قد بلند سفید خشکل دماغ کوچولو خودشم عشوه ای شوهرش پولدار وعاشقشه رازموفقیت زندگیشون اینه نما ...

والا ما هم نمازمون سر وقت. چهره خوب زندگی روی روال. الحمدلله

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
من اینو امتحان کردم به خدا یسالی نماز میخوندم ولییییی مشکلاتم چندین برابر شد غمم بیشتر شد بعضیا میگف ...

ربطی به خواندن نماز نداره منم نمازام بخونم همه ی کارام روی رواله ولی نمازنخونم بیچاره ام مامانم چهارسال پیش اومدتوی خوابم گفت نمازات ترک بشه راضی نیستم ازت ولی اخرش یه موقع هایی کفرمیگم ناشکری میکنم خدا لیاقت این نمازخوندن رو ازم سلب میکنه انقدرباید بگم خداجون ببخش تا دوباره خوب بشم 

راستی من یک عدد خوشکلم فقط چاق شدم باقدمتوسط 

یکی از دوستان که گفت اونایی که خوشگلترن خیانت میشه بهشون خیلی حرف درستی زد زن داداشم سبزه وزشته ولی شوهرش عاشقشه پول هم توی زندگی حرف اول رو میزنه این تجربه منه

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤
خوشگلب خوب نیست. همش توی چشمن و حسود زیاد دارن، انقدر میوفتن دنبال زندگیش که یه جایی چپش میکنن. مرد ...

حرفت خیلی درسته👌

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

من سفید نیستم اتفاقا سبزه ام ولی خب خدایی چهرم خوشگله همه میگن دماغم‌البته عمله لبامم از اول جوری بود انگار ژل زدم ریزم‌نیستم قدم‌بلنده و همیشه افتخار میکنم ب چیزی ک‌هستم  البته من تو ۱۷سالگی ازدواج کردم و الان ۲۲ سالمه خاستگارم زیاد  داشتم ولی همیشه ریز بودن و ظریف و سفید بودن جواب نیس من‌هم درشتم‌هم‌سبزه ام ولی از نظر خیلیا جذابم از نظر خیلیام شاید نباشم‌مهم اینه خودم‌خودمو دوس دارم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
برای من فقط اندام مهمه اندامه که ادمو جذب میکنع و همیشه سعی میکنم اندام بی نقصی داشته باشم😍

خوش بحالت من چیکار کنم ک خوب شع اندامم

به خودم قول دادم تا قبل از ۳۵ سالگی به همه آرزوهام برسم😊