2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست

من دومیم ولی از نوع ظریف و کوتاهش و هیلی از این ناراحتم ک کوتاهم اینقدری ک با یه بچه تو ۲۲ سالگی همه بهم میگن کلاس چندمی 

یا پسرمو میبینن بغلم میگن داداشته؟

قیافم معمولیه آرایش هم نمیکنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشگلب خوب نیست. همش توی چشمن و حسود زیاد دارن، انقدر میوفتن دنبال زندگیش که یه جایی چپش میکنن. مرد ...

وای دقیقا شوهر منم همیطوره...

تابلو نیس ک خیلی نامحسوس گفتم خوشگلم😂😂😎

گیرم شوهرم کردی مگه شوهرچیه چ داره ک همه دنبال شوهرن بعدمیگن خواستگاربرات امده یک جوری میگن شوهرنمیکنم ک چی انگار ریخته حالاچی تودلش سازدهل میزنه  ازخوشی من رفتم خواستگاری گفت چن روزدیگه جواب میدیم رفتن تو کلاس زنگ زدن گفتن باش بیاین منم  گفتم پشیمون شدم همسایمون بودن شدن دشمن جونی خخخخخ اولاش روزی ۵بارنذری میاوردن گوسفندزمین میزدن صداش تا اون سرشهرمیرفت میرفت ولی دیگه برام گوشت راسته نمیاورد نان خودمو آجرکردم 

بچه هامن ۲ماهه چادری شدم و حجاب میکنم ازاولم دوستداشتم ولی یه مدت میپوشیدم یه مدت نه ناخن میکاشتم نم ...

تو خونه به خودت برس مو رنگ کن و آرایش کن بزار شوهرت ببینه تو فقط همه چیزت مال اونه بعد هم برو روسری های زیبا بخر و سرت کن چادرهای مدل دار سرت کن شال هم خوبه چون سنت کمتر نشون میده