2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیییییی خوبه خوشگل باشی ب نظر من بهترین نعمت خدا زیبایی و قد بلند  که من محرومم ازش😊

هرجوری باشی زیبایی

سلیقه ی خدا هرجوری باشه زیباست باور کن🤗

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

منم همین وضعیت دارم با این تفاوت ک قیافه هامون تو یه مایه اس ولی اگه حتی من و خواهرم جفتمون یه لباس بپوشیم به خواهرم میگن چه لباس قشنگی به من میگن اه این چه اشغالی پوشیدی 

شایدم به خاطر اینه که خوارم بچه آخریه عزیزه 

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
من خوشگلم، شوهرم نمیزاره با کسی رفت و آمد کنیم ، می‌ترسه یه نفر مُخَمو بزنه ولش کنم

دقیقامس من. من باهرکس سلام علیک کنم شک میکنه. ازترس نمیتونم یخرده ب خودم برسم

توکل برخدا❤️توسل برامام رضا❤️

منو خواهرمم اصلا شباهت نداریم اون قدش متوسطه چشاش سبز پوستش بور صورتش گونه ای و کشیده اما من چشام عسلیه پوستم سفید قدم از اون بلندتره صورتمم پر و پهن بینیم از بینی خواهرم کوچیکتره و لبام قلوه ای تر کلا بعضیا میگن اون خوشکلتره بعضیام میگن تو جذابتری نمیدونم کدوم درسته اما مهم اینه ک من عاشق خودمم و شوهرمم عاشقمه😌😊نظر کسی مهم نیست برام زیاد بنظرم خوشکلی هرکس بستگی به اعتمادبنفس داره خواهر من اعتمادبنفس کمی داره و همین باعث شده هرجا میریم حتی فکر میکنن از من بزرگتره با اینکه کوچیکتره چندسال و من خوش خنده بودنمم اطرافیان میگن جذابترم کرده

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

من به نظر خودم بد نیستم خیلیا هم تا حالا بهم گفتن قیافت خوبه اما مردها همیشه منو فقط برای دوستی و استفاده میخوان خواستگار درست حسابی نداشتم هیچ وقت ولی مزاحم دور و برم تا دلتون بخواد بوده توی دانشگاه محیط کار و ... حجاب و پوشش هم معمولی هستم شاید از اکثریت الان جامعه حتی پوشیده تر. اگه زیبایی ای هم بوده برای من که هیچ خیری نداشته

آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟
دقیقامس من. من باهرکس سلام علیک کنم شک میکنه. ازترس نمیتونم یخرده ب خودم برسم

منم نمیزاره جلو پسرای فامیل حتی بعضیاشون برم جدیدا هم با بعضی از دخترای فامیل ک قبلا با یکی دیگه بودن الان یکی دیگه گفت قطع ارتباط کنم

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
چه خوب از ۷۵رسیدی ۵۶کیلو چجوری وچندوقته کم کردی؟من رژیمم ناهاروحذف کردم ان شاءالله که لاغربشم،اراده ...

خواهر زادم عرض دو ماه پونزده کیلو کم کرد  ،ازش پرسیدم چیکار کردی لاغر شدی گفت عرقیجات مصرف کردم