2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست
عزیزم من داخل یه تاپیکت بودم گفته بودی از دست خواهرت ناراحتی بعد کنکور قبول نشدی برای عدم شرایط و ام ...

زن داداشم برام میخره عزیزم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
یه داستانی من خوندم دختره یه طرف صورتش سوخته بود،اصلا اعتماد به نفس نداشت،همه خانواده اشم خوشگل بودن ...

بله قبول دارم زیبا بود

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سالتونه؟

۱۸

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

الان اینقدر همه چی تغییر کرده زشت و زیبا بودن نیست با ارایش میتونی از یک زیبای به قول خودت خدادای خوشکل تر و جذاب تر هم بشی فقط یکم باید تلاش کنی.اون به قول خودت خوشکله به خودش هم میرسه بعد تو میخوای عبا بپوشی.خب یکم مثل خواهرت باش تازه باید خیلی بیشتر باشی تا بیشتر اون به چشم بیای.متاسفانه همه عقلشون به چشمشونه برای همین خواستگار خواهرت بیشتره.خدای تو بزرگه

آدم باید عزت نفس داشته باشه و سلیقه لباس پوشیدن و برخورد خوب.

من نسبت به خوهرام کمی خوشگلترم ولی خیییلی اذیت شدم پدرم وقتی میدید بیشتر برا من خواستگار میاد بشدت سختیگیری میکرد دربارم طوری که حق نداشتم از خونه برم بیرون حتی وقتی عید بود.حتی نذاشت درس بخونم که الان دیپلمم ندارم،زود شوهرم داد.الان یه آدم به شدت از نظر اخلاق ضعیف،بدون عزت نفس،به شدت عصبی که دخترم ازم میترسه😥نا امید افسرده حتی دلم برای شوهرم میسوزه که گول این ویترین زیبا رو خورد.

نه تحصیلاتی دارم نه مهارتی نه هنری نه درآمدی.ولی همچنان بقیه از بیرون فکر میکنن چه خبره 

۱۸

هر دو ۱۸؟دوقلوین؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

اولی

حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده                                           حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم.                    حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم              حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن.              حس میکنم  پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده.                حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....

با اجازه استارتر لطفاً برای حل شدن مشکلم آیه ی

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ بخونین😔🙏🏻

حاجت روا بشین انشالله💐

✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂
باید بلد باشی چجوری تیپ بزنی یا آرایش کنی 

حتی اونایی هم که خوشگلن خیلی به خودشون می رسن و می دونن چه نوع آرایشی بهشون میاد 

باید آرایشا و تیپای مختلفی رو امتحان کنی و ببینی کدوم بهت میاد

اینم بگم زیبایی و خواستگار داشتن نشانه ی خوشبختی نیست