2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست

چن سالتونه؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

والا من از نظر خودم فک میکردم قیافم معمولیه و زشت نیستم حداقل. شوهرم بین دوستاش ک میخاسته منو معرفی کنه گفته بوده زشتم و حتی از جاری هام قیافم بدتره😂. دیگه وقتی نفر اول زندگی آدم این باشه مطمئنا زشتم

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه داستانی من خوندم دختره یه طرف صورتش سوخته بود،اصلا اعتماد به نفس نداشت،همه خانواده اشم خوشگل بودن ،این باعث میشد بیشتر توی چشم باشه سوختگیش،تا اینکه با یه دختری مثل خودش آشنا شد دید کل صورتش سوخته،بهش گفت چطوری این قدر راحت میای بیرون باهمه ارتباط داری ،گفت من به روح زیبا بیشتر از صورت زیبا اعتقاد دارم،صورت زیبای من با ۴ یا ۵ بار دیدن عادی میشه،اما وقتی من اخلاق و روح زیبایی نداشته باشم هیچ وقت نمیتونم با کسی رو در رو بشم چون منو نمیتونن تحمل کنن،

خدا رو شکر کن تو یه بدن سالم داری ،تازه تو خودت رو در برابر ابجیت زشت میبینی ،شاید کسایی باشن که سادگی تو رو دوست دارن

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶

اولی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

من خوشگل هستم..تعریف نمیکنم....ولی همه میگن ازخواهرم عاقلترم..واسه همین همیشه باهام دشمنه..وبااینکه شش سال کوچیکتره هیکلش درشت تره وفک میکنن اون خواهربزرگس....

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
اسی با آرایش خوشگل میشی؟

اره خیلی

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

من هیچ ادعایی ندارم تو زیبایی اما بقیه خیلی زیاد ازم تعریف میکنن البته بیشتر افراد مسن و سن بالا . درکل پیرزنا خیلی از من خوششون میاد ولی همسنام نمیدونم حسودیشون میشه !؟ واااقعا نمیدونم مشکل همسنام بامن چیه ولی کلا ایراد میگیرن ازم و هیچی درمورد زیباییم نمیگن درحدی که شوهرم بهم میگه: تو اسطوره زیبایی دهه ۶۰ هستی😂 چون عمل نداریو زیباییت طبیعیه شاید برا همونه که پیرزنا خوششون میاد و جوونا که سلیقشون الان پلنگ شده زیاد باب میلشون نیستی . چی بگم والا درکل برای من زیبایی به درد نخورد . چون نمیدونم ایا واقعا زیبا هستم یا نه !؟ و اهمیتی هم نداره برام . بنظرم ادم باید انقدر موفق باشه که مردم دنبال اطلاعات و دانش تو باشن نه دنبال زیباییت 🌹