2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست
تقریبا هم قد منه بعد من خوش استایلم مثه یه مدل لباس میپوشم ولی خب میگه کوتاهی کوتوله تو باید ۱ و ۸ ...

عزیزم من داخل یه تاپیکت بودم گفته بودی از دست خواهرت ناراحتی بعد کنکور قبول نشدی برای عدم شرایط و امکانات

بعد الان میگی خوشتیپی خوش استایلی هم پول میخواد دیگه میشه پول لباسات رو از کجا گیر میاری؟ 

عذر میخوام اما کنجکاوم

به کدامین گناه؟                   من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶‍♂️. 

من هیچ نوعتون😂

پوستم سفیده ولی نه سفیده سفید خیلی ریزه میزم و یکم تپل نامزدم هر وقت بخواد اذیتم کنه منو میزنه زیر بغلش برمیداره🤦‍♀️چشم و ابرومم مشکیه دماغمم معمولی لبامو خودم دوست دارم کوچک و تو پره

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من وقتی بچه بودم مثل جوجع اردک زشت بودم،ابجیم شبیه سیندرلا  ،اون کلی خواستگار داشت من حدود چهار ...

منم مامانم میگه تو جوجه اردک زشتی 😂یه دختر دایی داشتم همه بچگیام میگفتن اون خوشگله یهو بزرگ شدیم اون یجور دیگه شد منم یجور دیگه الان همه میگن من خوشگلم😂

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

والا فک کنم زیباییم در حدیه که هر کی تو خیابون رد میشه بهم تا چند ثانیه خیره میشه هر روز هم بهم میگن خوشگلی پوستم روشنه و چشام عسلی موهام مشگی پر کلاغی البته دروغ نگم تقریبا عسلیه بعضیا هم میگن قهوه ای خیلی روشنه 

Ilmah

بنظرمن خوشگلی مهم نیس.. مهم بخت و شانس خوبه

من وخواهرم هردو ظریفیم ولی من ازنوع اولم خواهرم پوستش گندمیه... هردواز دوران راهنمایی خواستگارداشتیم وزود ازدواج کردیم.. الان درحال جداشدنم.. حس بدبختی دارم.. 

والا من همه بهم میگن خیلی خوشکلی از همه دخترای فامیلمم خوشکلتر بودم و خیلیم خواستگار داشتم ولی خدا ب ...

برای من فقط اندام مهمه اندامه که ادمو جذب میکنع و همیشه سعی میکنم اندام بی نقصی داشته باشم😍

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍

من دومیم ولی ب چیزمم نی ک کی خشش میاد کی نمیاد والا مگ همش ب رنگ پوست و هیکل و قد و...فلانه

تو اعتمادبنفس نداری اعتمادبنفس داشته باش 

بعدشم خاستگار داشته باش خو هرکی تواین دنیا قسمتی داره

...