2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست

هر کی اندازه خودش خوشگله. خوشگلی مثل پول میمونه دست همه هست منتها یکی کمتر یکی بیشتر یکی خیلییی  بیشتر. ولی تهش همه دارن یه مقدار ازش. به همون اندازم ازش لذت میبرن. چند تا بدی داره چند تا خوبی. خوبیش اینه همه جا تو چشمی و خواهان زیاد داری و همه چی بهت میاد. بديش اینه که هر کی میاد سمتت احتمال زیاد فقط به خاطر خوشگلیته و اون آدم شیفته تو نیست، شیفته خوشگلیه. و هر آن ممکنه یکی از تو خوشگلتر نظرشو جلب کنه. مثل پولداری که هر کی میاد طرفت بیشتر به خاطر پولته. ولی کسی که معمولیه زیباییش احتمالا آدمی که سمتش اومده دلایل محکم تری داری مثل اخلاق خوب، مثل تحصیلات، شعور، درک بالا. و اینا چیزایی هستن که با گذر زمان ارزششون بیشتر میشه نه کمتر. اما زیبایی با گذر زمان کمتر میشه. شاید به خاطر همینه که از قدیم میگن خوشگلا شانس ندارن، چون به زیباییشون فقط تکیه میکنن و رابطه ای رو شروع میکنن و با گذر زمان چیزی برای ارائه ندارن و رابطه به جاهای خوبی نمیره چون معیار طرفشون بیشتر خوشگلیه. و این جوری مشکلاتشون زیاد میشه. در کل تا میتونی به زیبایی اندام، پوست، مو و دندان برس ( اینایی که دست خودمونه) چون زیبایی اینا مهمه چون دست خوده آدمه و با شخصیت آدم رابطه مستقیم داره. 

من خوبم همیشه همه میگن خیلی خوشگلی و کلی هم خواستگار داشتم مخصوصا تو دانشگاه ولی الان که دیگه تو رابطه جدی ام و میخوام عروسی کنم نامزدم خیلی اذیته همیشه نگران واقعا گاهی فکر میکنم آدم خوشگل نباشه خیلی زندگی آروم تری داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دومیم با این تفاوت که از کودکی خواستگار داشتم

برو شاد باش خواستگار همچین تحفه‌ای هم نیست

به قول قدیمیا پیشونی باید بلند باشه

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

عزیزم آدم بختش قشنگ باشه منم خواهرم از این دخترای زیبای رویاییه اصلا شبیه ایرانیا نیست هرکی میبینه فکر میکنه روسه، اون ب خونواده پدری کشیده من مادری ،ولی من هیچوقت خودمو باهاش مقایسه نکردم رابطمون عالیه و همیشه اطرافیان زیبایی های منو بهم گوشزد میکردن  

بنظرم هر زنی زیبایی های منحصر بفرد خودشو داره باید اعتماد ب نفس داشته باشی

خودم چهرمو ستایش میکنم آسمون هم بیاد پایین یکی بهم بگه زشتی باور نمیکنم و بس 

چطور به این باور رسیدبن؟

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.
قد خواهرت چقدر با شما اختلاف داره ؟  بنظرم قد شما خوبه ها سبزه بودن هم که خیلیا میرن برنزه میک ...

عزیزجان سبزه با برنز خیلی فرق داره ها

برنز یه شیکی  خاصی داره‌

ولی سبزه به هر چهره ای نمیاد بیشتر بانمکن،

البته که به نظرم سبزه یا سفید بودن به هیچ وجه پوئن نیستن مهم اخلاقه 

بعدم در کل قد واسه دختر ۱۶۸ خوبه هرچی میپوشه بهش میاد البته به شرطیکه چاق نباشه

من از نوع اولم،یعنی محاله من جایی برم و کسیکه منو برای بار اول میبینه نگه ک چقدر خوشگلی،بخاطر همینم شوهرم شدیدا روم حساسه(زیادی حساس)

البته ی مدته چشمش نکنم بهتر شده

و خداروشکر خوشبختم،همه یجوری حرف زدن ک انگار همه خوشگلا بدبختن(حالا بیاید بگید توهم حتما زشتی ک بدبخت نیستی🤣)

تو بگو بهشت کدومه؟اصن رو این زمین بهشت کجا بود؟
وقتی خوشگلی همه دوست دارن کمکت کنن  کارات زودتر راه میوفته  تو رانندگی بشتر بهت راه میدن ...

یه سال با همچنین آدمی یه جا زندگی کردم یه بار باهاش سوار تاکسی شدم راننده ازش پول نگرفت گفت شما حیفه پول بدین نگاه کثیف راننده هنوز جلو چشمامه تقریبا بیست سال میگذره اون موقع بود که خدا رو شکر کردم که یه آدم معمولیم.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.