2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست
نه فقطططط چهره و زیبایی مهمه اصن تو جامعه ما کاری به اخلاق خوب ندارن هر کی خوشگل باشه اونو بالاتر می ...

اول اینکه عزیزم ما خوشگل مطلق و زشت مطلق نداریم پس اصلا برای خودت این کلمه رو به کار نبر همه به نوعی خوشگل هستن فقط سلیقه ها متفاوته

و اینکه شما باید امارو در نظر بگیری نه اینکه فقط نظر داییتو 

من خودم امارو نمیدونم ولی تو زندگی زناشویی اخلاق تاثیرش از همه چیز بیشتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بز

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

من از نوع دومي هستم!  يادمه تو دوران نوجواني يه بار با خواهرم جلو اينه ايستاده بوديم و به ريخت و قيافمون مي رسيدم تا بريم بيرون!! يك لحظه كه سرم رو بلند كردم و تصوير خودم و خواهرم رو همزمان در اينه ديدم شوك عصبي بهم وارد شد!  اون زيبا و ناز و مليح من بر عكس!!!  حتي يه خواستگار خوش قيافه كه شرايطتش هم خوب بود رو رد كردم و دليلش هم اين بود كه فكر ميكردم خيلي زشتم و همه ميگن حيفه اين پسره! چند بار از مامانم پرسيدم اخه اين پسره با اين شرايط چرا اونده هواستگاري من نكنه به خاطر شرايط مالي پدرم هست!!؟من بعد دانشگاه رفتن كاملا با قيافه ام كنار اومدم و اعتماد به نفسك به شدت رفت بالا. الان هر كي تو صورتم بگي زشتي و يا هر چيز ديگه اصلا برام مهم نيست يا خيلي وقتها ارايش نميكنم. و تو اينه كه نگاه ميكنم  اصلا از خودم بدم نمياد.