2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست
چند تا مریضی همزمان دارم مهم ترینش مشکل مغزیه دوست داشتی برام دعا کن

من حتما برات دعا میکنم زود سلامتیت رو بدست بیاری و به هر چی میخوای برسی

کسی واقف ما نیست که از دیده چه ها رفت. ❤عاشق خدا❤
یه دفعه عکسشو یواشکی فرسادم یکی خیلی ناراحت شد از دستم بعد عذاب ووجدان میگیرم بدون اجازش بزارم😂😂😂 ...

خخخ بزار گلم

آخه از خواهرت خیلی تعریف کردی فضولیم گل کرده

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱🦋                        👩🏻‍❤️‍👨🏻♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگید😍 اکثرا عکس گذاشتن نچرال بودن بچه ها

ممنونم ولی عزیزم نچرال یعنی شما هیچ عملی نداشته باشی حتی ژل اکثرا اینجا عمل هستن بله البته که زیبایند

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

آره عزیزم.عکس امروز بود خدایش خسته بودم دوجاماموریت رفته بودم.بازدید داشتم.اینحا چطورم؟چند میخوره به ...

26 27 میخوره قربونت برم یکمم اگه ناراحت نمیشی شبیه کره ای ها هستی 😍 معلومه که رو به بالایی نمکی با لبخندای دوست داشتنی و شیرین و موفقم که هستی افتخار میکنم بهت♥️

همه ی کسایی که عکس گذاشتن معمولی بودن هر کدوم زیبایی های خودشون داشتن ولی هیچ کدام به پای فامیل من ن ...

الهی🥺 خدا شفاشون بده 

زیبایی خیلییی سلیقه ای و نسبیه

من خودم عاشق چهره خانم آنا د ارماسم 

به چشمم خیلییی زیباست 

نمی تونم خب شاید ددس نداشته باشه ولی حتی چهره های اینستا با کلی ففیلتر و ادیت و عمل و میکاپ بازم به ...

خب سریع بردار

عکسشم خط خطی کن کسی برنداره

کسی واقف ما نیست که از دیده چه ها رفت. ❤عاشق خدا❤
منم همیشع ارزوم بود یه قد و وزن نرمال داشته باشم ولی متاسفانه همه بهم میگن دراز ۶۰ کیلو بودم ولی الا ...

توام مجبور نیستید تا ابد ایران باشی یک

دوما بخدا مدلینگ هم قد و وزن تو هستن خود میراندا کر مث توئه با پولدار ترین مرد جهان ازواج کرد.اصلا قد بلند معیار زیبایی محسوب میشه 

هر کی میگ دراز و لاغر بدون حسوده خواهرم باشگاه برو خودت رو عذاب ندهههه 

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...
همه ی کسایی که عکس گذاشتن معمولی بودن هر کدوم زیبایی های خودشون داشتن ولی هیچ کدام به پای فامیل من ن ...

ماهم ی فامیل داریم س تا بچه داره ول انقددد خوشگله انقددد جذابههه اصن فقد میخای بهش زل بزنی نگاش کنی انقد نازه قیافش درحدی ک ببینی ب شوهرش حسودیت میشه😑😂