2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خوش شانس باشی انشاالله همه خوشگلن هر کی ی مدلی

سلامت باشی گلم

من نفهمیدم سلامتی و خوشگلی یعنی چی

متاسفم ولی خوشبختی هم یعنی عشق و سلامتی

خوشبختی من هم پسرمه

شکر که دارمش

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

واقعا میگم میگذره چ بد چ خوب چ سخت چ راحت همه ادم هااا لحظه های بد و خوب ت زندگیشون دارن کسی خوشبخت ...

من همیشه خودم اولویت خودم بودم البته بی رحم بودنم بی تاثیر نبود 

ولی آثاری ک کودکی روی انسان میذاره خیلی سخت جبران میشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
🤣👌🏻 قربونت برم بیا بغلم همزاد

اومدم😹🤗

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ب منم میگن کوتوله  کوچولو کنار مردای قد بلند افتضاحم هر لباسی رو نمیتونم بپوشم جدی گرفته نمیشم& ...

منم همیشع ارزوم بود یه قد و وزن نرمال داشته باشم ولی متاسفانه همه بهم میگن دراز ۶۰ کیلو بودم ولی الان شدم ۵۶ دیگه واقعا نمیدونم با چه رویی برم بیرون برم دانشگاه 😭😭😭😭😭ناشکری نکن کشیدع بودن تو ایران به درد نمیخوره مساویه با مسخره شدن 

لطفا لایک نکنین ..♡
سلامت باشی گلم من نفهمیدم سلامتی و خوشگلی یعنی چی متاسفم ولی خوشبختی هم یعنی عشق و سلامتی خوشبختی ...

چه مشکلی داره سلامتیت عزیز دلم؟

کسی واقف ما نیست که از دیده چه ها رفت. ❤عاشق خدا❤
بزار زود بردار

یه دفعه عکسشو یواشکی فرسادم یکی خیلی ناراحت شد از دستم بعد عذاب ووجدان میگیرم بدون اجازش بزارم😂😂😂☹خودمو میزارم

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »