2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست

عجب دافایی ریختید تو تاپیکم ماشالا به همتون خیلی خوشگلید😍😍😂😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻😍😍😍😍😍

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این خیلی خوبه  من شبیه مترسکم   نه سینه نه باسن  دیدی تن مترسک لباس میکنن چه ...

چرا نمیری بدنسازی یا سویق بخوری؟

عاشق قدتم لعنتی خوش‌بحالت 🧿🧿

خاااک عالم  پس این مدلا ک سرشون جنگه چی  لاغرن

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...
اسی عکس خودت و خواهرت میزاری

شرمنده عزیزم خاهرم خیلی حساسه اصلا نمیتونم بزارم

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
شکنجه روحی و جسمی کودکی هم گذراست؟ هیچوقت اهمیتی داده نشد بهم انگار انسان نبودم

واقعا میگم میگذره چ بد چ خوب چ سخت چ راحت همه ادم هااا لحظه های بد و خوب ت زندگیشون دارن کسی خوشبخت مطلق نیست مهم نیست اطرافیان چی بگن مهم اینه ب نظر خدت انسان باشی ارزشمند چ دوست داشتنی باشه مهم تر از این ک ت الویتای بقیه باشی اینه ک الویت خدت باشی چیزی ک من نبودم