2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست
من قدم بلند ۱۷۷ حاضر بودم ۱۵۶ باشم و قد بلند نباشم  ناشکری نکن گل قدت کاملا نرمال و روی روال ج ...

دقیقا من با اون پاها و دستای گندم.دوس داستم۱۶۵,ایناباشم

و البته پوست دستم که عیر قابل درمانه😓

الله⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسرت خوشگلی و سلامتی همیشه به دلم موند همش به این فکر میکنم خوشگل ها جه حسی دارن؟

عزیزم خوش شانس باشی انشاالله

همه خوشگلن

هر کی ی مدلی

کسی واقف ما نیست که از دیده چه ها رفت. ❤عاشق خدا❤
والا من انقدررر خوش اخلاقم ولی چ فایده همیشه خاهرم تو چشمه هیچکسی اخلاق براش مهم نیست همه عقلشون تو ...

به قیافه نیست فقط شانس

منم به نظرم خوشگلم خیلی همه هم میگن. مخصوصا از چشم و ابرو. بینیم هم طبیعی عمل کردم و صورت و هیکلم هیچ نقصی نداره. تحصیلات بالاترین حد. خانواده خوب ولی شانس 💩. ازدواجم که هیچی سنمم که رفته بالا 31. کلا شانس ازدواج و خواستگار خوب نداشتم نمیدونم چرا. برای من که عقل هیچ بشری تو چشمش نبود. 

منم خواهرم خیلی خوشگله هرموقع بیرون میریم همه اونو نگاه میکنن

هعی🥺😂😂😂

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
آره تکراری بود ولی نسبت ب سنش و اینااا خووب بود 

نه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اندامم خیلی خوشگله و رو فرمه ولی هرکاری میکنم هرجوری لباس میپوشم بازم حس میکنم شیک نمیشه تو تنم

چون اعتماد ب نفس نداری ت کتاب اعتماد ب نفس بخون یکم عزت نفس و اعتماد ب نفستو ببر بالا از خواهرتم سرتر میشی