2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست

من بقیه میگن خوشگلم ولی به نظر خودم متوسطم

موهام سیاه کوتاه

چشمام قهوه ای تیره درشت

بینیم متوسط

پوستم سفید 

لبامم متوسط

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخلاق نداشته باشی هیچ ارزشی نداری خوشکلی به یه تب بنده منم خوشگلم ولی تنهام چون رک و بی رحمم

والا من انقدررر خوش اخلاقم ولی چ فایده همیشه خاهرم تو چشمه هیچکسی اخلاق براش مهم نیست همه عقلشون تو چشمشونه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
متوسط رو به پایین؟🫤😑😑😑😑😑 خداییش به این فیس نمیگن رو به پایین😑

سلیقه ست

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
از قدیم گفتند پیشونی منو کجا میشونی. هیچ وقت نگفتند خوشگلی منو کجا میشونی. آدم بخت و اقبال داشته باش ...

زیباست🍃💚

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
😐😐😐 یعنی شما زشت بدبخت ندیدین ؟ 

گفتن بعضی زشتا خوشبخت عالمن

گفتم  اگر نبودن ظلم بود

بله که بد بخت هستن

ولی اون چیزی که الان  میبینم اینکه درصد بدبختی خوشگلا بیشتره

نمیدونم چراولی بیشتر بهشون خیانت میشه

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔