2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست
میشه خواهرتو ببینم زود پاک کنی  خیلی دوست دارن تعریف نینی سایت هارو از خوشگل بدونم

شرمنده نمیتونم بزارم

تصور کن دیگه قشنگ دماغ خوشگل و کوچیک مدل عملی

لباش انگاری پروتزه 

گونه داره

چشماش درشت 

مژه های بلند داره

فقط ابروهاش کم پشته

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی رحم نباش    

نمیتونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
این خواهر منه ....به نظر من خشگله...و به نظر همه همه لباس ها بهش میاد خیلی خوش لباس و شیکه تو این ...

میدونه رو راست باشم؟ 

خواهرتون واقعا زیبا و وقتی گفتی ۴۰ سالشونه تعجب کردم چون بهشون نمیخوره 

ولی قیافشون تکراریه و یونیک نیست و اینطور چهره زیاد دیدم گونه تزریق و دماغ عمل 

خواهرت از نوع بدبختش

خداروشکر تاالان که خوشبخته

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
عزیزمم ببین دوره زشت بودن واقعا گذشته فقط کافیه بدونی چجوری بگردی و چی بپوشی من یادمه تو‌ مدرسه کلی ...

من دیدم بعضیا چهره ندارن لباساهای لاکچری و مدل موهاشو قشنگشو کردن خب اونم پول میخواپ البته استایلم خیلی مهمه تر تمیز بودن بلد بودن ست کردن لباسا

وقتی خوشگلی همه دوست دارن کمکت کنن 

کارات زودتر راه میوفته 

تو رانندگی بشتر بهت راه میدن 

تو بانک نشستی میان یه نوبت نزدیک بهت میدم 

تو صف یهو میان می‌گن شما عجله داری بفرمایید جلو تر 😂😂😂