2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست

من داداشم ظاهرش خیلی خوبه واقعا جذابههه

اما این همیشه خوب نیس بعضی دخترا چشم چرونی میکنن 

( بعضی ها) منم روش حساسم قابل تحمل نیس...

:((((

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
بچه هامن ۲ماهه چادری شدم و حجاب میکنم ازاولم دوستداشتم ولی یه مدت میپوشیدم یه مدت نه ناخن میکاشتم نم ...

چقدر خوب چه به این باور رسیدی خوش بحالت رژیم بگیری صورتت لاغر میشه خوب میشی من صورتم پهن بود بعد لاغر شدم صورتم خیلی لاغر شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه هامن ۲ماهه چادری شدم و حجاب میکنم ازاولم دوستداشتم ولی یه مدت میپوشیدم یه مدت نه ناخن میکاشتم نم ...

عزیزم چقدر خوب که خدارو به حرف های خانواده و شوهر و مردم ترجیح دادی 

منم چادریم ده سال پیش رفتم کلاس خیاطی تا بتونم هر لباسی که میخوام واسه خودم بدوزم

ببین منظورم اینه که زیر چادر هم خوش پوش باش نه این که بگی حالا چادر سرمه مهم نیست 

من چادر مجلسیم جلو بسته اس یعنی به غیر از یه کوچولو از روسرسم جای دیگه ام دید نداره مثلا کت شلوارای خوشگل مانتو های رنگی با ساق ذست ست میدوزم مراقب باش در عین شیک پوشی جلب توجه نشه یه وقت 

اینارو رعایت کن مطمعا باش دهن شوهر و اطرافیان هم بسته میشه اگر هم نشد سعی کن اصلا اهمیت ندی 

مطمعا باش اگه مانتویی هم باشی مردم و اطرافیان یه حرفی واسه گفتن دارن اینجوری لااقل وجدانت پیش خدا راضیه🙂

منظورم اینه که رضایت قلبی داری از خودت این مهمه

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
خوشگلب خوب نیست. همش توی چشمن و حسود زیاد دارن، انقدر میوفتن دنبال زندگیش که یه جایی چپش میکنن. مرد ...

منم خیلی خوشگلم و دقیقا نود درصد خانما باهام مشکل دارن

گاهی حس میکنم تنها زنی که واقعا دوستم داره مامانمه

بقیه دلشون میخواد سر به تنم نباشه اما من به روی خودم نمیارم

البته اروم و خجالتی بودنم بی تاثیر نیس چون بقیه کم حرف بودنمو با غرور اشتباه میگیرن

میگه که سفیده ظریفه بینی کوچولو گونه ها برجسته و شیک پوش و خوش اندامه حالا حتما عکس ببینی.

اینجا خیلیا به یسریا میگن خوشگل ک وقتی میبینی از عادی هم عادی ترن. چون فقط اعتماد به نفس ندارن  به اون میگن خوشگل 

ضمنا همه اجزا هم خوشگل باشه ترکیب نهایی و کلی صورت خوشگل نباشه زیبا حساب نمیشی حتی با بینی کوچولو