2777
2789
عنوان

بچه؟! آره یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 176 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کامل خوش گذرونیا رو کرده باشن بنظرم آره برا تنوع بچه خوبه 

اما در کل بدون بچه توی جوونی آدم خیلی شادتره 

شاید وقتی رفت تو سن میانسالی اونموقع بچه بزرگ بشه و کمک حال باشه که با این بچه هایی که من میبینم بعید میدونم حقیقت 

اگر اونقدری بچه دوست نداری که به خاطرش فداکاری کنی لزومی نداره بچه دار بشی بچه دار شدن عشق و فداکار ...

خودمم نمی‌دونم واقعا میتونم یا نه!!!!! خیلی بچه دوست دارم گاهی دعا میکنم ان شاءالله خدا به جاریم یه نینی بده( خودشون می‌خوام ولی فعلا مشکل دارن) دیگه منم بچه نیاوردم مهم نیست

God help me to be strong enough not to lie to myself 
من با سه تا بچم همه چیزم سرجاشهوخوشگذرونی مسافرت و...

چقد عالی..رمز موفقیتتو میگی؟

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ما همچین شرایطی داشتیم بچه دار شدیم

من از شغلم استعفا دادم چون اعتقاد داشتم تا ۳ سال مادر تمام وقت باید باشم

اوایل با شدت دسیپلینمون رو تغیر  داد..بچه بسیار سختی بود

و کاملا پوست کنده شدیم..ولی خب ارزشش رو‌ داشت.

الان که دومی رو داریم خب تجربمون بیشتره

صبورتر شدیم و راه رو میشناسیم بهتره..

بازم به نظرم واقعا هرکسب نباید بچه دار بشه

اصلا چیزی نیست که بگی نباشه ال میشه بل میشه.

ادمای که هدفمند هستند و ایده ال گران و فکرای زیادی دارند و حساست های تربتیی دارند

والد شدن براشون سخته

💕

اینم بگم تصور کنید همیشه زندگیتون تمیز و مرتب رو نظم بوده باشه و همیشه با همسرتون پایه هستین و محیط ...

این فدا کردن نیست آدم بعضی وقتا برای داشتن چیزی باید از یه چیز کوچیکتر بگذره بچه هم تا ۲ سالگی سخته وگرنه بعدش که میذاری مهد کودک و ۳ تایی باهم میرین خوشگذرونی.تازه خونه رو هم هر روز نیم ساعت وقت بذاری مرتب میشه

مننم قبل ازدواجم همینو میگفتم ، الان بعد ۱۴ سال نمیتونم با اطمینان بگم بچه می‌خوام ، البته دارم به ه ...

چند سالته

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بچه نمیخوام نه واسه اینکه خوشگذرونیم مهم تره  کلا پای بچه ای رو نمیخوام باز کنم تو این دنیا پر ...

یعنی خودتون با این شرایط موجود ترجیح میدادین وجود نداشتین؟؟؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
اگه با شرایط شما نشه بچه آورد که ....

؟؟ من نگران اینم بچه دار بشم بعد پشیمون بشم، خب همه چی تو زندگیم رو نظمه میترسم کم بیارم

God help me to be strong enough not to lie to myself