اگر شرایط مالیتون خوب باشه، همسرتون خوب باشه، چند سال هم از ازدواجتون گذشته باشه و کلی با هم خوشگذرونی کرده باشین و در حال حاضر شاغل باشین و بعد بچه نخواست برین سرکار؛ بچه دار شدن رو انتخاب میکنید یا برای دو نفره بودن و خوشگذرونی برنامهریزی میکنین؟؟
God help me to be strong enough not to lie to myself
عزیزم باید ببینی اولویت خودت چی هست؟بچه حوصله و صبوری و ازخودگذشتی زیادی میخواد ،اگه این پارامترها رو نداری قطعا بعد بچه دارشدن دچار مشکل خواهی شد،اگر عشق به مادرشدن داری حوصله نق زدن و گریه کردن و شب بیداری به مدت ۱/۵تا ۲سال رو داری و کارت برات اولویت نیست، قطعا بچه دارشو
من با سه تا بچم همه چیزم سرجاشهوخوشگذرونی مسافرت و...
عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین
من اين شرايطو داشتم البته دعوا و تنش و اختلاف هم داشتيم ولي بعد كه اختلافات كمتر شد تصميم گرفتم بچه دار بشم، الان دوتا بچه داريم و خيلي راضيم، هركس يه جوره ، شايد يكي اصلا دوست نداشته باشه بچه دار بشه، يه دوستي دارم شوهرش واقعا آدم خوبيه و همه جوره هواي خانمشو داره، ده ساله ازدواج كردن اما بچه دار نميشن و دنبالش هم نميرن و ميگن ما بدون بچه خوشبختيم و نميخوايم با بچه خودمونو درگير كنيم
اینم بگم تصور کنید همیشه زندگیتون تمیز و مرتب رو نظم بوده باشه و همیشه با همسرتون پایه هستین و محیط ...
نظمیک با بچه بهم بریزه..خییییلی جذاااابه
🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مننم قبل ازدواجم همینو میگفتم ، الان بعد ۱۴ سال نمیتونم با اطمینان بگم بچه میخوام ، البته دارم به ه ...
چرا آخه؟؟
غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔