2777
2789
عنوان

خانوم دکترای رحم و ضمایر بیان😄

107 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان

من ماه پیش اقدام کردم برا بارداری که نشد

این ماه میخوام برم برای بررسی رحم از نظر سایز فولیکول کیست همع  چی که روزی باید برم 

روز اول تا سوم پریودی رو چرا سونو میکنن

روز 10 تا 14 پریودی برای بررسی چه چیزیه؟ 

چه فرقی دارن

ذهنم مشغوله

امروز 8 پریودیمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر پریودت ۳۰روزس روز ۱۵برو اگر تخمک هم داشته باشی امپول میزنن ازاد میشه احتمال بارداری بالا میره

چه امپولی؟ اگه فولیکولم کوچیک باسه امپول میدن تبلی تخمدان دارم

نه دارو مصرف نکن اقدام کن نشد بعد دارو

من به زور قرص و امپول پارسال باردار شدم ااما یه ماه بعد افتاد

حالا برا ایندفه میترسم قرص مصرف کنم

چون دوستمون تو تایپیک گفت امپول میدن😭😭😭

اگر کوچیک باشه باید از سوم پریود دارو استفاده کنی نه حالا

پس روز 14 سونو بدم معلوم بشه یا  بزارم روز اول پریودی 

چون امروز روز 8 پریودی هستم نمیدونم برم ویزیت دکتر یا نه

دوستمون ک دکترنیست

اول همسرم ازمایش اسپرم بده خودت چندسالته بعدم  همسرت قرص فرتیل اید بگیره و شماام اووابوست بگیر حدود دونیم میلون میشه ولی تخمک و اسپرم قوی می‌سازه 

بعدم اول خودت اقدام کن شش ماه با عسل و سیاهدانه و دارچین روزی دوبار هر۱۲ساعت نشد بعد دکتر

دوستمون ک دکترنیست اول همسرم ازمایش اسپرم بده خودت چندسالته بعدم  همسرت قرص فرتیل اید بگیره و ...

عزیز ازمایش هامون همه خوبه 

ولی احساس میکنم کمرم خیلی شله

مدام کمردرد دارم فک میکنم همین باعث میشه قدامم نگیره

و اینکه سیاهدانه و عسل و دارچین رو چجوری مصرف کنم

عزیز ازمایش هامون همه خوبه  ولی احساس میکنم کمرم خیلی شله مدام کمردرد دارم فک میکنم همین باعث ...

اصلاح شل بودن کمر علمی نیست ولی یعنی سرد بودن رحم 

تو پریود دستتو به آب مخصوصا آب سرد نزن جوراب پات کن خرما هرروز سه تا دونه بخور ناشتا این ترکیبی ک بهت گفتم و بااب جوش  مخلوط کن بخور یک قاشق چای خوری سیاهدانه و یک قاشق چای خوری عسل روزی روبار بخور 

همسرتم کاسنی زیادبده سردی هارو کمتر کن گرمی هارو زیادکن مرغ کمتربخورید آب گوش درست کن توش زنجبیل بنداز بانخود کوکوی نخود درست کن برای اسپرم عالیه هرروز ب همسرت کندر بده تقویت کنید حسابی پریودی ام تندتند نوار عوض کن حمام نرو برای شست شوی مهبل از آب داغ ولرم استفاده کن کلا تو پری که رحم آماده میشه سردی نخور و آب زیاد به خودت نزن